Fyldte peberfrugter kommer i mange afskygninger, men det her er min absolut yndlings udgave. Har du en rest squash, gulerødder, aubergine eller andet, skal du ikke være bange for at tilføje ekstra grønt til retten 🙂
Fyldte peberfrugter med mexicansk fyld
Ingredienser
- 150 g ris eller grov bulgur
- 1 spsk spsk olie til stegning
- 4 peberfrugter
- 400 g hakket svinekød
- 1 alm. løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds kidneybønner
- 1 ds majs
- 1 ds hakkede tomater
- 1,5 tsk spidskommen
- 2 tsk paprika
- chili efter smag
- salt og peber
- 150 g revet cheddar eller anden ost
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kog risen eller bulguren som anvist på posen.
- Opvarm olien på en pande, og svits løg og hvidløg 1-2 minutter. Tilføj kødet og brun det af.
- Hæld vædden fra majs og kidneybønner og tilføj dem til kødet sammen med hakkede tomater og krydderier.
- Varm det hele igennem og tilføj den kogte ris/bulgur. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
- Halvér peberfrugterne og fjern kernehuset. Læg de halve peberfrugter på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad, og fyld dem med kødblandingen. Drys lidt revet ost på toppen.
- Peberfrugterne bages i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n