Ristede græskarkerner

Lækkert drys til supper og salater 😛

Ristede græskarkerner

No ratings yet
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Snacks, Vegetarretter
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • friske græskarkerner
  • vand
  • salt
  • olie
  • evt. paprika eller grillkrydderi

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 160 grader.
  • Skrab kernerne ud af græskaret og rens kernerne, så de er helt frie for græskarkød.
  • Kom kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. Put lidt salt i vandet og lad det koge i ca. 18-20 minutter.
  • Hæld vandet fra kernerne og hæld lidt rapsolie over kernerne, og drys med salt, og evt. andre krydderier. Bland rundt så det bliver fordelt.
  • Bred kernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist kernerne i ovnen ved 160 gr. i ca. 30 min. Vend græskarkerner ca. hvert 10. minut.
  • Lad kernerne køle inden servering. Brug dem som drys på suppe eller i salat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*