Hawaii koteletter er en lidt anderledes måde at få fadkoteletter på, men mindst lige så lækker som den traditionelle, hvis du spørger mig 😉 Husk at gemme ananasjuicen fra ringene til saucen – det giver en fantastisk god sauce 😛

Hawaii koteletter i fad
Ingredienser
Hawaii koteletter i fad
- 500 g koteletter
- 1 bk champignoner i skiver
- 2 alm. løg
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk karry
- 1 ds ananas i ringe inkl. saft/juice
- 1,5 dl ananassaft fra dåsen
- 2 dl vand
- 1 bouillonterning
- 400 ml kokosmælk
- salt og peber
- 1 spsk olie til stegning
- evt. mel og vand til jævning
Tilbehør
- 300 g ris eller grov bulgur
- 300 g ærter eller andet grønt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Champignoner vaskes rene for jord og skæres i skiver. Skræl løg og skær i halve skiver. Skræl hvidløget.
- Opvarm olie på en pande. Drys koteletterne med lidt karry og brun dem kort af på panden på begge sider. Kom koteletterne over i et ildfast fad.
- Rist champignonerne gyldne og hæld over koteletterne. Svits løg og presset hvidløg kort og hæld over koteletterne.
- Rist 2 spsk karry af i et lille minutstid.
- Tilsæt ananassaft, vand og bouillon, og bring det i kog. Tilsæt kokosmælk og giv saucen et opkog. Jævn saucen med lidt mel og vand, og smag den til med salt og peber.
- Hæld saucen over koteletterne og top med ananasringe. Stil fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
- Server med kogte ris eller grov bulgur samt ærter.
- Tip! Retten kan også laves med kyllingebryst, hvis man mere er til det.
Hej, hvilken slags bouillonterning bruger du? Grøntsags eller gris?
Kommer lidt an på hvad jeg har 🙂 Jeg kan finde på at bruge både kylling, gris eller grøntsags 🙂
To små og to voksne og den kunne vi godt lide