Hawaii koteletter i fad

Hawaii koteletter er en lidt anderledes måde at få fadkoteletter på, men mindst lige så lækker som den traditionelle, hvis du spørger mig 😉 Husk at gemme ananasjuicen fra ringene til saucen – det giver en fantastisk god sauce 😛

Print Recipe
Hawaii koteletter i fad
Region Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Hawaii koteletter i fad
  • 500 g koteletter
  • 1 bk champignoner i skiver
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk karry
  • 1 ds ananas i ringe inkl. saft/juice
  • 1,5 dl ananassaft fra dåsen
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 ds kokosmælk, 400 ml
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • evt. mel og vand til jævning
Tilbehør
  • 300 g ris eller grov bulgur
  • 300 g ærter eller andet grønt
Region Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Hawaii koteletter i fad
  • 500 g koteletter
  • 1 bk champignoner i skiver
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk karry
  • 1 ds ananas i ringe inkl. saft/juice
  • 1,5 dl ananassaft fra dåsen
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 ds kokosmælk, 400 ml
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • evt. mel og vand til jævning
Tilbehør
  • 300 g ris eller grov bulgur
  • 300 g ærter eller andet grønt
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Champignoner vaskes rene for jord og skæres i skiver. Skræl løg og skær i halve skiver. Skræl hvidløget.
  3. Opvarm 2 spsk olie på en pande. Drys koteletterne med lidt karry og brun dem kort af på panden på begge sider. Kom koteletterne over i et ildfast fad.
  4. Rist champignonerne gyldne og hæld over koteletterne. Svits løg og presset hvidløg kort og hæld over koteletterne.
  5. Kom 1 spsk olie på panden og rist 2 spsk karry af i et lille minutstid.
  6. Tilsæt ananassaft, vand og bouillon, og bring det i kog. Tilsæt kokosmælk og giv saucen et opkog. Jævn saucen med lidt mel og vand, og smag den til med salt og peber.
  7. Hæld saucen over koteletterne og top med ananasringe. Stil fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
  8. Server med kogte ris eller grov bulgur samt ærter.
  9. Tip! Retten kan også laves med kyllingebryst, hvis man mere er til det.
Recipe Notes

Pris pr person: 15-16 kr

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *