Hawaii koteletter er en lidt anderledes måde at få fadkoteletter på, men mindst lige så lækker som den traditionelle, hvis du spørger mig 😉 Husk at gemme ananasjuicen fra ringene til saucen – det giver en fantastisk god sauce 😛
Hawaii koteletter i fad
Antal
4
personerForberedelsestid
20
minutesTilberedningstid
30
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
- Hawaii koteletter i fad
500 g koteletter
1 bk champignoner i skiver
2 l øg
3 fed hvidløg
2 spsk karry
1 ds ananas i ringe inkl. saft/juice
1,5 dl ananassaft fra dåsen
2 dl vand
1 bouillonterning
1 ds kokosmælk, 400 ml
salt og peber
olie til stegning
evt. mel og vand til jævning
- Tilbehør
300 g ris eller grov bulgur
300 g ærter eller andet grønt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Champignoner vaskes rene for jord og skæres i skiver. Skræl løg og skær i halve skiver. Skræl hvidløget.
- Opvarm 2 spsk olie på en pande. Drys koteletterne med lidt karry og brun dem kort af på panden på begge sider. Kom koteletterne over i et ildfast fad.
- Rist champignonerne gyldne og hæld over koteletterne. Svits løg og presset hvidløg kort og hæld over koteletterne.
- Kom 1 spsk olie på panden og rist 2 spsk karry af i et lille minutstid.
- Tilsæt ananassaft, vand og bouillon, og bring det i kog. Tilsæt kokosmælk og giv saucen et opkog. Jævn saucen med lidt mel og vand, og smag den til med salt og peber.
- Hæld saucen over koteletterne og top med ananasringe. Stil fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
- Server med kogte ris eller grov bulgur samt ærter.
- Tip! Retten kan også laves med kyllingebryst, hvis man mere er til det.
Hej, hvilken slags bouillonterning bruger du? Grøntsags eller gris?
Kommer lidt an på hvad jeg har 🙂 Jeg kan finde på at bruge både kylling, gris eller grøntsags 🙂
To små og to voksne og den kunne vi godt lide