Butternut squash suppe

Print Recipe
Butternut squash suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 butternut squash
  • 4 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 spsk olie
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • 7 dl vand
  • 2 tsk timian
  • 1 tsk paprika
  • 1 dl mælk eller lign.
  • salt og peber
  • evt lidt revet citronskal hvis du har
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 butternut squash
  • 4 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 spsk olie
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • 7 dl vand
  • 2 tsk timian
  • 1 tsk paprika
  • 1 dl mælk eller lign.
  • salt og peber
  • evt lidt revet citronskal hvis du har
Instruktioner
  1. Skyl og skær toppen af butternut squashen. Del butternut squashen i to (pa langs). Tag kernerne ud med en ske. Skær squashen ud i grove tern (den skal beholde skrællen på).
  2. Gulerødder, løg og hvidløg skrælles og skæres i grove tern.
  3. Varm lidt olie i en gryde og svtis grøntsagerne kort.
  4. Tilføj vand, bouillonterning, timian og paprika, og bring det hele i kog.
  5. Lad det koge til grøntsagerne er møre. Blend suppen med 1 dl mælk eller mælkeprodukt.
  6. Smag til med krydderier, salt, peber og evt. lidt revet citronskal.
  7. Servér suppen med groft brød.
Recipe Notes

Pris pr person: 5-7 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*