Butternut squash suppe

Print Recipe
Butternut squash suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skyl og skær toppen af butternut squashen. Del butternut squashen i to (pa langs). Tag kernerne ud med en ske. Skær squashen ud i grove tern (den skal beholde skrællen på).
  2. Gulerødder, løg og hvidløg skrælles og skæres i grove tern.
  3. Varm lidt olie i en gryde og svtis grøntsagerne kort.
  4. Tilføj vand, bouillonterning, timian og paprika, og bring det hele i kog.
  5. Lad det koge til grøntsagerne er møre. Blend suppen med 1 dl mælk eller mælkeprodukt.
  6. Smag til med krydderier, salt, peber og evt. lidt revet citronskal.
  7. Servér suppen med groft brød.
Recipe Notes

Pris pr person: 5-7 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*