Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 butternut squash
- 4 gulerødder
- 3 fed hvidløg
- 2 løg
- 2 spsk olie
- 1 bouillonterning høns eller grøntsag
- 7 dl vand
- 2 tsk timian
- 1 tsk paprika
- 1 dl mælk eller lign.
- salt og peber
- evt lidt revet citronskal hvis du har
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skyl og skær toppen af butternut squashen. Del butternut squashen i to (pa langs). Tag kernerne ud med en ske. Skær squashen ud i grove tern (den skal beholde skrællen på).
- Gulerødder, løg og hvidløg skrælles og skæres i grove tern.
- Varm lidt olie i en gryde og svtis grøntsagerne kort.
- Tilføj vand, bouillonterning, timian og paprika, og bring det hele i kog.
- Lad det koge til grøntsagerne er møre. Blend suppen med 1 dl mælk eller mælkeprodukt.
- Smag til med krydderier, salt, peber og evt. lidt revet citronskal.
- Servér suppen med groft brød.
Recipe Notes
Pris pr person: 5-7 kr