hotdog med fuldkorn

Hotdogs med hjemmelavede fuldkornsbrød samt coleslaw

Jeg har længe haft lyst til at der skulle en gang hotdogs på madplanen, men det er ikke super nemt, når hotdogbrød med fuldkorn er så svære at støve op i dagligvarebutikkerne. Det skal selvfølgelig ikke stoppe mig, og jeg har i stedet bagt mine egne super lækre bløde hotdogbrød med fuldkorn 🙂 Jeg bruger en nøglehulsmærket pølse og servere en sprød coleslaw ved siden af.

Hotdogs med hjemmelavede fuldkornsbrød samt coleslaw

5 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Dansk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

1

hour 
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 4 store hotdogbrød med fuldkorn (opskrift)

  • 4 grillpølser (nøglehulsmærkede)

  • 1 alm. løg, hakket

  • ketchup og sennep

  • evt. syltede agurk, picles eller syltede rødløg

  • Coleslaw
  • 500 g spidskål el. hvidkål (du kan også bruge en færdigsnittet kålblanding)

  • 4 gulerødder revet

  • 2,5 dl fraiche 5%

  • 1 tsk sennep gerne dijon

  • 2 tsk sukker

  • 1 skvæt citronsaft

Sådan gør du

  • Bag hotdogbrødene efter opskriften.
  • Rist pølserne ved lav varme på en pande med lidt fedtstof.
  • Er du til rå løg, hakkes disse fint.
  • Skær de lune brød halt igennem, og fyld med de ting du godt kan lidt i din hotdog.
  • Server med coleslaw “on the side”.
  • Coleslaw
  • Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker, citronsaft og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*