hotdog med fuldkorn

Store hotdogbrød med fuldkorn

Store lækre og bløde brød til hjemmelavede hotdogs.

Store hotdogbrød med fuldkorn

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Bagværk
Antal

8

stk
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

13

minutes
Hævetid

1

hour 
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 25 g gær

  • 3 dl lunken vand

  • 1 æg

  • 2 spsk sukker

  • 2 tsk salt

  • 3 spsk olie

  • 200 g grahamsmel

  • 300 g hvedemel

  • 1 æg til pensling

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i håndvarmt vand.
  • Tilsæt sukker, salt, æg og olie, og rør det ud i vandet.
  • Tilsæt grahamsmelet og derefter hvedemel lidt af gangen til du har “ælte-venlig” dej.
  • Ælt dejen i 8-10 minutter, og lad den herefter hæve i 30 minutter.
  • Form dejen til aflange brød og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve 30 minutter. (min ovn kan indstilles til 35 grader, så jeg hæver brødene i ovnen i 20 minutter, og tager dem herefter ud og lad dem hæve de sidste 10 minutter på køkkenbordet imens ovnen varmer op).
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag brødene i 11-13 minutter til de gyldne.

2 Comments

  1. Katja Boserup

    Hej jeg er vild med dine madplaner, er det mon muligt at få tilføjet næringsindhold, fiber, protein, fedt osv
    Tak igen for madplanerne

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*