Indisk kartoffelcurry med hjemmelavede madbrød

I dag skal vi have en super lækker vegetarret i form af indisk kartoffelcurry med hjemmelavede og lynhurtige madbrød 🙂 Madbrødet skal ikke hæve og kommes i en kold ovn og bages 25 minutter – så det er utrolig nemt, og kræver ikke den store indsats, velbekomme 😀

Indisk kartoffelcurry med hjemmelavede madbrød

4 from 5 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

40

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 500 g kartofler

  • 2 alm. løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 peberfrugt

  • 2 dl røde linser

  • 1,5 spsk garam masala eller tandoori krydderi

  • 1 tsk spidskommen

  • 1 tsk koriander

  • 1 ds hakkede tomater

  • 4 dl vand

  • 400 ml kokosmælk

  • 1 bouillonterning

  • salt og peber

  • olie til stegning

  • Tilbehør
  • 1 portion hjemmelavet madbrød (se opskrift)

Sådan gør du

  • Start med at få madbrødene i ovnen (se opskrift).
  • Kartofler skrælles og skæres i grove tern.
  • Skræl løg og hvidløg og hak dem i fine tern. Peberfrugten skæres i tern.
  • Opvarm lidt olie i en stor gryde, og svits løg og hvidløg kort. Tilsæt krydderi og svits dem kort med.
  • Tilsæt kartofler og peberfrugt – Svits det hele kort.
  • Tilsæt linser, vand, hakkede tomater, bouillon og kokosmælk, og lad retten simre i 20 minutter til linser og kartofler er mører.
  • Smag retten til med salt og peber, og server med groft madbrød.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*