Indisk kartoffelcurry

Print Recipe
Indisk kartoffelcurry
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kartoffelcurry
  • 500 g kartofler
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 dl røde linser
  • 1,5 spsk garam masala eller tandoori krydderi
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3-4 dl vand
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
  • olie til stegning
Tilbehør
  • hjemmelavet madbrød se opskrift
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kartoffelcurry
  • 500 g kartofler
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 dl røde linser
  • 1,5 spsk garam masala eller tandoori krydderi
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3-4 dl vand
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
  • olie til stegning
Tilbehør
  • hjemmelavet madbrød se opskrift
Instruktioner
  1. Kartofler skrælles og skæres i grove tern.
  2. Skræl løg og hvidløg og hak dem i fine tern. Peberfrugten skæres i tern.
  3. Opvarm lidt olie i en stor gryde, og svits løg og hvidløg kort. Tilsæt krydderi og svits dem kort med.
  4. Tilsæt kartofler og peberfrugt - Svits det hele kort.
  5. Tilsæt linser, vand, hakkede tomater, bouillon og kokosmælk, og lad retten simre i 20 minutter til linser og kartofler er mører.
  6. Smag retten til med salt og peber, og server med groft madbrød. (kan også serveres med lidt ris, men det er ikke nødvendigt når der er kartofler i)
Recipe Notes

Pris pr person: 8-9 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*