Grøn pastasalat med kylling

Print Recipe
Grøn pastasalat med kylling
Region Kylling
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Grøn pastasalat
  • 300 g fuldkornspasta
  • 350 g kyllingebryst eller inderfilet
  • 1 broccoli i små buketter
  • 350 g ærter optøet eller friske
  • 1 agurk i tern
Dressing
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • rigeligt salt og peber
  • evt et drys purløg eller persille hvis du har
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Region Kylling
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Grøn pastasalat
  • 300 g fuldkornspasta
  • 350 g kyllingebryst eller inderfilet
  • 1 broccoli i små buketter
  • 350 g ærter optøet eller friske
  • 1 agurk i tern
Dressing
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • rigeligt salt og peber
  • evt et drys purløg eller persille hvis du har
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand til det lige akkurat dækker kyllingen. Tilsæt en bouillonterning og bring det hele i kog.
  2. Kog kyllingen i ca. 15-20 minutter til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle af inden du skærer den i tern.
  3. Skær broccolien i små buketter.
  4. Kog pastaen som anvist på posen, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Pasta og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
  5. Skær agurk i små tern og optø ærterne.
  6. Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend pasta, grøntsager, kyllingetern og dressing sammen til en lækker salat.
  7. Server med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes

Pris pr person: ca. 16 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*