Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Grøn pastasalat
- 300 g fuldkornspasta
- 350 g kyllingebryst eller inderfilet
- 1 broccoli i små buketter
- 350 g ærter optøet eller friske
- 1 agurk i tern
Dressing
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk sennep gerne dijon
- rigeligt salt og peber
- evt et drys purløg eller persille hvis du har
Tilbehør
- 1 pk fuldkornsbaguettes
Ingredienser
Grøn pastasalat
Dressing
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand til det lige akkurat dækker kyllingen. Tilsæt en bouillonterning og bring det hele i kog.
- Kog kyllingen i ca. 15-20 minutter til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle af inden du skærer den i tern.
- Skær broccolien i små buketter.
- Kog pastaen som anvist på posen, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Pasta og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
- Skær agurk i små tern og optø ærterne.
- Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend pasta, grøntsager, kyllingetern og dressing sammen til en lækker salat.
- Server med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes
Pris pr person: ca. 16 kr