Karrysuppe med kokosmælk og ris

Ugens suppe er en kækker karrysag med ris, peberfrugt og kokosmælk. Har du lyst kan du også tilføje 1 dl røde linser og lade dem koge med i 20 minutter. Det øger protein og fibermængden i retten, og er med til at give ekstra mæthed 🙂 Linserne suger en del væske, så du skal sandsynligvis supplere op med lidt ekstra vand også. God fornøjelse!

Print Recipe
Karrysuppe m. kokosmælk og ris
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk karry
  • 3 gulerødder i tern
  • 2 peberfrugter gerne rød
  • 1 æble gerne syrligt, i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 6 dl vand
  • 2 bouillonterninger høns eller grøntsag
  • 1 spsk paprika
  • 1,5 dl ris
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. mel til jævning
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk karry
  • 3 gulerødder i tern
  • 2 peberfrugter gerne rød
  • 1 æble gerne syrligt, i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 6 dl vand
  • 2 bouillonterninger høns eller grøntsag
  • 1 spsk paprika
  • 1,5 dl ris
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. mel til jævning
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Løg og hvidløg skrælles og hakkes i fine tern. Varm lidt olie og svits først løg og karry af et par minutter og tilføj herefter hvidløg.
  2. Gulerødder skrællet og skåret i tern tilføjes sammen med peberfrugt og æble i tern. Svits kort.
  3. TIlføj vand, kokosmælk, bouillonterninger, ris, paprika samt citronsaft. Lad det simre til risene er møre.
  4. Smag suppen til med salt og peber, og jævn den evt, med lidt meljævning.
Recipe Notes

Tip! Ønsker du kød kan opskriften kan også laves med kogt kylling eller rejer

Pris pr person: 9 kr

Del denne opskrift
 

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 4 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*