kikærtesalat

Kikærtesalat m. karry

Lækker vegetarisk pålæg som er velegnet til rugbrød, sandwich eller fyld på spinatvafler.

Kikærtesalat m. karry

4 from 4 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Vegetar, Frokost, Madpakke
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutter
Tilberedningstid

5

minutter
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 ds 1 kikærter i lage

  • 1 1 æble

  • 0,5 bundt 0,5 forårsløg

  • 3 spsk 3 cornichoner eller drueagurker, finthakket

  • 3 spsk 3 fraiche 5%

  • 1 spsk 1 mayonnaise, let

  • 1 tsk 1 sennep (gerne dijon)

  • 1 spsk 1 karry

  • 1 tsk 1 sukker

  • 1 skvæt 1 citron

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • 8 skiver 8 fuldkornstoast

  • gnavegrønt

Sådan gør du

  • Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem.
  • Vask og hak æble, forårsløg og cornichoner/drueagurk fint.
  • Rør de finthakkede ingredienser sammen med kikærter og de øvrige ingredienser. Smag kikærtesalaten til med salt, citron og evt, mere karry el. sukker.
  • Server kikærtesalaten sammen med ristet brød eller rugbrød.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

3 Comments

  1. Hej. Tak for dine dejlige opskrifter. Jeg vil prøve at lave denne lækre kikærte salat. Jeg tænkte på, om du mon har prøvet at riste kikærterne på en pande evt. i lidt krydderier først?? De smager jo ikke af så meget… Tror du, man kan det?

    • Britt // Sund på budget

      Det kan du godt hvis du køler dem bagefter 🙂 Se evt min opskrift på ristede kikærter under snacks

  2. Smager virkelig godt, hvilket overraskende mig, jeg er ikke så erfaren med at bruge bælgfrugter.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*