kikærtesalat

Kikærtesalat m. karry

Lækker vegetarisk pålæg som er velegnet til rugbrød, sandwich eller fyld på spinatvafler.

Kikærtesalat m. karry

4 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar, Frokost, Madpakke
Antal

1

portion
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

5

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 ds 1 kikærter i lage

  • 1 1 æble

  • 0,5 bundt 0,5 forårsløg

  • 3 spsk 3 cornichoner eller drueagurker, finthakket

  • 3 spsk 3 fraiche 5%

  • 1 spsk 1 mayonnaise

  • 1 tsk 1 sennep (gerne dijon)

  • 1 spsk 1 karry

  • 1 tsk 1 sukker

  • 1 skvæt 1 citron

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem.
  • Vask og hak æble, forårsløg og cornichoner/drueagurk fint.
  • Rør de finthakkede ingredienser sammen med kikærter og de øvrige ingredienser. Smag kikærtesalaten til med salt, citron og evt, mere karry el. sukker.
  • Server kikærtesalaten sammen med ristet brød eller rugbrød.

2 Comments

  1. Hej. Tak for dine dejlige opskrifter. Jeg vil prøve at lave denne lækre kikærte salat. Jeg tænkte på, om du mon har prøvet at riste kikærterne på en pande evt. i lidt krydderier først?? De smager jo ikke af så meget… Tror du, man kan det?

    • Britt // Sund på budget

      Det kan du godt hvis du køler dem bagefter 🙂 Se evt min opskrift på ristede kikærter under snacks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*