En lækker og mættende vegetarret som både kan bruges til aftensmad, frokost eller kold i madpakken 🙂
Spinatvafler med kikærte-karrysalat
Antal
personer
4
Forberedelsestid
20
minutesTilberedningstid
20
minutesFryseegnet
kun vaflerne
Det skal du bruge
1 portion spinatvafler (se opskrift)
- Kikærte karrysalat
1 ds kikærter i lage
1 æble
0,5 bundt forårsløg
3 spsk cornichoner eller drueagurker, finthakket
3 spsk fraiche 5%
1 spsk mayonnaise
1 tsk sennep (gerne dijon)
1 spsk karry
1 tsk sukker
1 skvæt citron
salt og peber
Sådan gør du
- Start med at lave spinatvaflerne (se opskrift). Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave kikærtesalaten.
- Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem.
- Vask og hak æble, forårsløg og cornichoner/drueagurk fint.
- Rør de finthakkede ingredienser sammen med kikærter og de øvrige ingredienser. Smag kikærtesalaten til med salt, citron og evt, mere karry el. sukker.
- Server de færdigbagte vafler men en god portion kikærte karrysalat.