spinatvafler

Spinatvafler med kikærte-karrysalat

En lækker og mættende vegetarret som både kan bruges til aftensmad, frokost eller kold i madpakken 🙂

Spinatvafler med kikærte-karrysalat

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Madpakke, Rugbrødsidéer, Vegetarretter
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

kun vaflerne

Det skal du bruge

  • 1 portion spinatvafler (se opskrift)

  • Kikærte karrysalat
  • 1 ds kikærter i lage

  • 1 æble

  • 0,5 bundt forårsløg

  • 3 spsk cornichoner eller drueagurker, finthakket

  • 3 spsk fraiche 5%

  • 1 spsk mayonnaise

  • 1 tsk sennep (gerne dijon)

  • 1 spsk karry

  • 1 tsk sukker

  • 1 skvæt citron

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at lave spinatvaflerne (se opskrift). Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave kikærtesalaten.
  • Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem.
  • Vask og hak æble, forårsløg og cornichoner/drueagurk fint.
  • Rør de finthakkede ingredienser sammen med kikærter og de øvrige ingredienser. Smag kikærtesalaten til med salt, citron og evt, mere karry el. sukker.
  • Server de færdigbagte vafler men en god portion kikærte karrysalat.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*