spinatvafler

Spinatvafler med kikærte-karrysalat

En lækker og mættende vegetarret som både kan bruges til aftensmad, frokost eller kold i madpakken 🙂

Spinatvafler med kikærte-karrysalat

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Madpakke, Rugbrødsidéer, Vegetarretter
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutter
Tilberedningstid

20

minutter
Fryseegnet

kun vaflerne

Det skal du bruge

  • 1 portion 1 spinatvafler (se opskrift)

  • Kikærte karrysalat
  • 1 ds 1 kikærter i lage

  • 1 1 æble

  • 0,5 bundt 0,5 forårsløg

  • 3 spsk 3 cornichoner eller drueagurker, finthakket

  • 3 spsk 3 fraiche 5%

  • 1 spsk 1 mayonnaise

  • 1 tsk 1 sennep (gerne dijon)

  • 1 spsk 1 karry

  • 1 tsk 1 sukker

  • 1 skvæt 1 citron

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at lave spinatvaflerne (se opskrift). Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave kikærtesalaten.
  • Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem.
  • Vask og hak æble, forårsløg og cornichoner/drueagurk fint.
  • Rør de finthakkede ingredienser sammen med kikærter og de øvrige ingredienser. Smag kikærtesalaten til med salt, citron og evt, mere karry el. sukker.
  • Server de færdigbagte vafler men en god portion kikærte karrysalat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

One Comment

  1. Mætter godt, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke krydderier man kan tilsætte vaflerne – og derved variere smagen fra gang til gang.
    Kikærtesalaten smager også rigtig godt, med lidt hårdkogte æg i.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*