Kylling i karry

Kylling i karry

Kylling i karry er super nem og lækker aftensmad. Ved at bruge frosne grøntsager, spares der meget tid på at snitte og hakke, uden at man går på kompromis med sundheden 🙂

Kylling i karry

4 from 19 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kylling, Asiatisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 400 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet

  • 1 ps karrygrønt eller hvis du ikke handler i Rema, en wokblanding

  • 1 æble

  • 400 ml kokosmælk

  • 3 spsk fraiche 5%

  • 1-2 tsk karry (el. grøn karrypasta)

  • 1 bouillonterning (kylling el. grøntsag)

  • salt og peber

  • olie til stegning

  • 300 g ris el. grov bulgur

  • 1 ps blomkålsris, 350 g

Sådan gør du

  • Kyllingen skæres i mindre tern.
  • Varm lidt olie i en gryde og tilføj kylling og karry. Lad det svitse et par minutter.
  • Tilsæt posen med grønt og svits et par minutter.
  • Tilsæt kokosmælk og bouillonterning, og bring retten i kog.
  • Tilsæt æblet skåret i tern og lad retten simre minimum 10-15 minutter.
  • Tilsæt fraiche og smag retten til med salt og peber. Jævn evt. hvis du ønsker en tykkere sauce.
  • Kog risen som anvist på posen og kog blomkålrisen med de sidste 5-7 minutter. Bland rundt og servér

20 Comments

  1. Cecilia Sophia Hammerich

    Nu har vi i husstanden fulgt dine madplaner i et halvt års tid. Må bare sige, at du har gjort vores hverdag SÅ meget nemmere! Forsæt endelig dit geniale arbejde, for det er til gavn og glæde hos en nyudklækkede børnefamilie ❤️

  2. Vanvittigt lækkert! Blev så overrasket over smagen

  3. Har lavet kylling i karry efter opskriften i dag.. Supernemt og lækkert.. Tak for dit store arbejde

  4. Vores madbudget har i mange år været alt for højt, især pga sen fyraften, så er vi ofte end ud i junk og smidt det mad ud vi egentlig havde tænkt os at spise, men som vi ikke orkede pga træthed. 2021 vil vi prøve noget nyt og i søndags handlede vi ind efter din madplan, har skrevet madplanen ned og hængt på køleskabet. Det er retter jeg ik selv havde fantasi til at finde på og denne uges madplan byder på flere ukendte for os, nye retter. Vi er godt nok kun på dag 2 i den nye madlivsstil, men jeg er vild med det. Vild med maden og vild med tanken om jeg ik skal tænke på nye indkøb før igen på søndag.
    Tak for det kæmpe arbejde du gør for at gøre det hele nemmere for os andre. ☺

    • Britt // Sund på budget

      Hej Linda
      Tak for din søde besked, og velkommen til! Hvor jeg bare glad for at I kan bruge det jeg laver 🙂 Jeg håber I bliver ved med at finde glæde og overskud i madplanerne fremover. Tak fordi I følger med!

  5. Winni Jensen

    Rigtig lækker

  6. Haps, vi har lige spist retten i dag, og selvom vi var skeptiske. Vi er som regel ikke så meget til frosne grøntsager, men vi blev fristet af nemheden i retten, og det skulle vise sig at være en succes. Det smagte himmelsk!

    Tusind tak for dig og dine lækre madplaner, vi er endnu ikke stødt på en ret hos dig, som ikke smagte fantaktisk.

    • Britt // Sund på budget

      Dejligt at høre 🙂 Frysegrønt er bedre end sit rygte – det skal bare tilberedes rigtigt 😀

  7. Melissa Apel Hagenau Johannesen

    Tak fordi du gør vores hverdag nemmere, billigere og sundere! Det her er den største hjælp!

  8. Smager bare super dejligt både på første og andendagen! 😀
    På andendagen prøvede vi med kun blomkålsris (ingen almindelige ris) og det var bare super lækkert, men lidt mere vandet.

    Dette er helt klart en opskrift vi vil gemme til senere brug 🙂

  9. Karina jørgensen

    Hej.
    Vi bruger dine sunde madplaner og har gjort det i over 1 år og det fungere bare så godt her.
    Nemt og finde ud af og velsmagende

    Hilsen Karina og Niels fra Tjæreborg

    • Britt // Sund på budget

      Hej med jer
      Hvor er det dejligt at I er glad madplanerne og ikke mindst retterne 🙂 Tak fordi I følger med og god weekend!
      Mvh. Britt // Sund på budget

  10. Charlotte

    Ja hvad kan jeg sige andet en fantastisk, jeg har længe brugt dine opskrifter og det er så nemt. Tusind tak for at du gør hverdagen nemmere og tak for dig.

    • Britt // Sund på budget

      Velbekomme, hvor er det bare dejligt at du kan bruge det jeg laver 😀 Tak fordi du følger med!

  11. Hvis man vil undlade kyllingen, hvornår tilsætter man så karrypastaen? Vil glæde mig til at prøve !

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*