Fiskefrikadeller med pasta pesto

Fiskefrikadeller m. pasta-pesto og ovnbagte grøntsager

Der er ikke noget som en nystegt fiskefrikadelle! Fiskefrikadeller er både sunde og børnevenlige, og resterne gør sig godt i madpakken. I denne opskrift bliver de serveret med simpelt men lækkert tilbehør, velbekomme!

Fiskefrikadeller med pasta pesto

Fiskefrikadeller m. pasta-pesto og ovnbagte grøntsager

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Fisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 pk fiskefars
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater
  • 2 peberfrugter/snack peber
  • 3 gulerødder
  • 1 alm. løg
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 glas pesto
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk basilikum
  • salt og peber
  • olie
  • Evt. citronsaft

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Gulerødder, løg og peberfruger renses og skæres i grov stykker. Vask tomaterne og skær i grove stykker.
  • Bland grøntsagerne sammen med 1 spsk. olie i et ildfast fad og krydr med timianm salt og peber. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  • Form fiskefarsen til små frikadeller og gennemsteg dem på panden i lidt olie.
  • Kog pastaen som anvist på posen og vend den med grøn pesto.
  • Servér fiskedellerne med de bagte grøntsager og pasta-pesto samt et skvæt citron.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

2 Comments

  1. Hvornår skal basilikum bruges? 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*