Fiskefrikadeller med pasta pesto

Fiskefrikadeller m. pasta-pesto og ovnbagte grøntsager

Der er ikke noget som en nystegt fiskefrikadelle! Fiskefrikadeller er både sunde og børnevenlige, og resterne gør sig godt i madpakken. I denne opskrift bliver de serveret med simpelt men lækkert tilbehør, velbekomme!

Fiskefrikadeller m. pasta-pesto og ovnbagte grøntsager

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Fisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 pk fiskefars

  • 250 g cherrytomater el. alm tomater

  • 2 peberfrugter/snack peber

  • 3 gulerødder

  • 1 alm. løg

  • 300 g fuldkornspasta

  • 1 glas pesto (grøn el. rød)

  • 1 tsk timian

  • 1 tsk basilikum

  • salt og peber

  • olie

  • Evt. citronsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Gulerødder, løg og peberfruger renses og skæres i grov stykker. Vask tomaterne og skær i grove stykker.
  • Bland grøntsagerne sammen med 1 spsk. olie i et ildfast fad og krydr med timianm salt og peber. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  • Form fiskefarsen til små frikadeller og gennemsteg dem på panden i lidt olie.
  • Kog pastaen som anvist på posen og vend den med grøn pesto.
  • Servér fiskedellerne med de bagte grøntsager og pasta-pesto samt et skvæt citron.

2 Comments

  1. Hvornår skal basilikum bruges? 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*