Fiskefrikadeller m. pasta pesto og ovnbagte grøntsager

Print Recipe
Fiskefrikadeller m. pasta pesto og ovnbagte grøntsager
Region Fisk, Vegetarisk
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Region Fisk, Vegetarisk
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Gulerødder, løg og peberfruger renses og skæres i grov stykker. Vask tomaterne og skær i grove stykker.
  3. Bland grøntsagerne sammen med 1 spsk. olie i et ildfast fad og krydr med timianm salt og peber. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  4. Form fiskefarsen til små frikadeller og gennemsteg dem på panden i lidt olie.
  5. Kog pastaen som anvist på posen og vend den med ½ glas grøn pesto.
  6. Servér fiskedellerne med de bagte grøntsager og pasta-pesto samt et skvæt citron.
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Fiskefrikadeller med pasta pesto

Fiskefrikadeller m. pasta-pesto og ovnbagte grøntsager

Der er ikke noget som en nystegt fiskefrikadelle! Fiskefrikadeller er både sunde og børnevenlige, og resterne gør sig godt i madpakken. I denne opskrift bliver de serveret med simpelt men lækkert tilbehør, velbekomme! (mere…)

2 Comments

  1. Hvornår skal basilikum bruges? 🙂

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*