Der er ikke noget som en nystegt fiskefrikadelle! Fiskefrikadeller er både sunde og børnevenlige, og resterne gør sig godt i madpakken. I denne opskrift bliver de serveret med simpelt men lækkert tilbehør, velbekomme!

Fiskefrikadeller m. pasta-pesto og ovnbagte grøntsager
Ingredienser
- 1 pk fiskefars
- 250 g cherrytomater el. alm tomater
- 2 peberfrugter/snack peber
- 3 gulerødder
- 1 alm. løg
- 300 g fuldkornspasta
- 1 glas pesto
- 1 tsk timian
- 1 tsk basilikum
- salt og peber
- olie
- Evt. citronsaft
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Gulerødder, løg og peberfruger renses og skæres i grov stykker. Vask tomaterne og skær i grove stykker.
- Bland grøntsagerne sammen med 1 spsk. olie i et ildfast fad og krydr med timianm salt og peber. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
- Form fiskefarsen til små frikadeller og gennemsteg dem på panden i lidt olie.
- Kog pastaen som anvist på posen og vend den med grøn pesto.
- Servér fiskedellerne med de bagte grøntsager og pasta-pesto samt et skvæt citron.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Hvornår skal basilikum bruges? 🙂
Fredag 🙂