De her burgere er virkelig gode og jeg har endnu til gode at møde en der ikke kunne lide dem – selv skeptiske kødspisere har måtte overgive sig til min veggieburger 😉 Bøffen er lidt blødere end man er vant til fra en normal burger, men jeg synes ikke at det gør noget og så er bøffen bare stopfyldt med smag.

Veggieburger m. hjemmelavet bønnebøf og kartoffelbåde
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Pingback: Vegetarisk madplan på budget #1 - Sund på budget
Pingback: Sund madplan uge 48 - Sund på budget
Pingback: Sund madplan uge 15 - Sund på budget
Hej ville hører om man kan erstatte kidneybønnerne med sorte bønner, vi er ikke så glade for kidneybønnerne nemlig☺️ Mvh Caroline
Hej. Jeg har aldrig prøvet at lave dem med andre end kidney bønner, så det ved jeg ikke rigtig. Men kidney bønnerne bliver jo blendet med en masse krydderier, så det er ikke fordi at man kan smage dem på den måde 🙂
Hej.
Kan de trækker længere tid? Eller bliver de så for tørre?
De kan sagtens trække i længere tid 🙂
Hej.
Bliver så spændende. Jeg står lige midt i ig undrer mig. Øverst står 1 løg og den er brugt til farsen. Og bbq sauce kommer også i farsen, rigtig?
Fordi længere ned står i teksten 1 løg i skiver og bbq sauce som tilbehør.
Mvh
Det skal bruges begge steder 🙂
Denne bønnebøf er simpelthen en vinder!
Hvor lang tid skal bøfferne stege?
Det afhænger af hvor tykke du laver dem.
Pingback: Soren Lundsgaard