Blomkaalsalat og poelser

Griller med cremet blomkålssalat

I dag skal vi have en ret der emmer af sol, sommer og grillhygge – man kan dog sagtens være med uden en grill 🙂 Griller er nogen ferske pølser i forskellige smagsvarianter som Rema 1000 har i sommerhalvåret, og de serveres med en super lækker blomkålssalat, som er stærkt inspireret af den traditionelle kartoffelsalat. Velbekomme.

Blomkaalsalat og poelser

Griller med cremet blomkålssalat

4 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 15 min
Ret grill
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Blomkålssalat

  • 1 blomkål
  • 1 bundt radiser
  • 1 bundt purløg el. persille
  • 2,5 dl fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sennep gerne
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • evt 4-5 drueagurker/pickles i fine tern

Andet

  • 4 stk griller,
  • 1 pk fuldkornsbaguettes

Sådan gør du
 

Blomkålssalat

  • Vask og del blomkålen i små mundrette buketter. Radiserne vaskes, toppen skæres af og resten af radisen skæres i tynde skiver.
  • Bring letsaltet vand i kog i en gryde, og kog blomkålsbuketterne 5-7 minutter – de skal stadig have en del bid. Køl blomkålen helt.
  • Bland resten finthakket purløg/persille, fraiche, mayo, sennep, sukker, salt og peber til en dressing. Har du en rest drueagurker eller lignende i køleskabet, kan du hakker 4-5 stykker og komme i dressingen – det smager super godt.
  • Vend den afkølede blomkål sammen med radiser og dressing. Stil på køl indtil den skal bruges.
  • Salaten er rigtig god til grillet kød, pølser eller frikadeller.

Andet

  • Steg (eller grill) grillerne som anvist på pakken. Lun brødet og server det hele sammen med blomkålssalaten.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*