Blomkaalsalat og poelser

Griller med cremet blomkålssalat

I dag skal vi have en ret der emmer af sol, sommer og grillhygge – man kan dog sagtens være med uden en grill 🙂 Griller er nogen ferske pølser i forskellige smagsvarianter som Rema 1000 har i sommerhalvåret, og de serveres med en super lækker blomkålssalat, som er stærkt inspireret af den traditionelle kartoffelsalat. Velbekomme.

 

Griller med cremet blomkålssalat

4 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret grill
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutter
Tilberedningstid

15

minutter
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • Blomkålssalat
  • 1 1 blomkål

  • 1 bundt 1 radiser

  • 1 bundt 1 purløg el. persille

  • 2,5 dl 2,5 fraiche 5%

  • 1 spsk 1 mayonnaise

  • 1 tsk 1 sennep gerne dijon

  • 1 tsk 1 sukker

  • salt og peber

  • evt 4-5 drueagurker/pickles i fine tern

  • Andet
  • 4 stk 4 griller, f.eks. hvidløgsgriller eller griller med Bbq og cheddar

  • 1 pk 1 fuldkornsbaguettes

Sådan gør du

  • Blomkålssalat
  • Vask og del blomkålen i små mundrette buketter. Radiserne vaskes, toppen skæres af og resten af radisen skæres i tynde skiver.
  • Bring letsaltet vand i kog i en gryde, og kog blomkålsbuketterne 5-7 minutter – de skal stadig have en del bid. Køl blomkålen helt.
  • Bland resten finthakket purløg/persille, fraiche, mayo, sennep, sukker, salt og peber til en dressing. Har du en rest drueagurker eller lignende i køleskabet, kan du hakker 4-5 stykker og komme i dressingen – det smager super godt.
  • Vend den afkølede blomkål sammen med radiser og dressing. Stil på køl indtil den skal bruges.
  • Salaten er rigtig god til grillet kød, pølser eller frikadeller.
  • Andet
  • Steg (eller grill) grillerne som anvist på pakken. Lun brødet og server det hele sammen med blomkålssalaten.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*