Cremet blomkålssalat

Print Recipe
Cremet blomkålssalat
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vask og del blomkålen i små mundrette buketter. Radiserne vaskes, toppen skæres af og resten af radisen skæres i tynde skiver.
  2. Bring letsaltet vand i kog i en gryde, og kog blomkålsbuketterne 5-7 minutter - de skal stadig have en del bid. Køl blomkålen helt.
  3. Bland resten finthakket purløg/persille, fraiche, mayo, sennep, sukker, salt og peber til en dressing. Har du en rest drueagurker eller lignende i køleskabet, kan du hakker 4-5 stykker og komme i dressingen - det smager super godt.
  4. Vend den afkølede blomkål sammen med radiser og dressing. Stil på køl indtil den skal bruges.
  5. Salaten er rigtig god til grillet kød, pølser eller frikadeller.
Recipe Notes

Pris pr person: 8-9 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*