Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 blomkålshoved
- 1 bundt radiser
- 1 bundt purløg el. persille
- 2,5 dl fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 tsk sennep gerne dijon
- 1 tsk sukker
- salt og peber
- evt 4-5 drueagurker/pickles i fine tern
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Vask og del blomkålen i små mundrette buketter. Radiserne vaskes, toppen skæres af og resten af radisen skæres i tynde skiver.
- Bring letsaltet vand i kog i en gryde, og kog blomkålsbuketterne 5-7 minutter - de skal stadig have en del bid. Køl blomkålen helt.
- Bland resten finthakket purløg/persille, fraiche, mayo, sennep, sukker, salt og peber til en dressing. Har du en rest drueagurker eller lignende i køleskabet, kan du hakker 4-5 stykker og komme i dressingen - det smager super godt.
- Vend den afkølede blomkål sammen med radiser og dressing. Stil på køl indtil den skal bruges.
- Salaten er rigtig god til grillet kød, pølser eller frikadeller.
Recipe Notes
Pris pr person: 8-9 kr