Jeg elsker at bruge smøreost i madlavningen – det giver bare en utrolig god smag og lækker “cremethed” til både pastaretter, gryderetter, supper og saucer 🙂 I denne udgave får du lækre saftige kyllingebøffer i cremet pikantsauce og selvfølgelig også en god portion grønt 🙂 Hakkebøfferne kan også laves med oksekød eller erstattes med kyllingebryst.

Wow, har lige lavet denne ret. Super lækkert! Tusind tak for disse madplaner. ♥
Wau det er en lækker ret
Hej
Jeg stod og så hvad jeg havde i fryseren og da jeg så kyllingefars kom jeg i tanke om denne opskrift, men så så jeg en pose karry grøntsagsbl og lod mig inspirere.
Så der kom karry i bøfferne i stedet for paprika og sovsen blev lavet af grøntsagsblandingen, 1 ds. hakkede tomater, 1 ds kokosmælk og smagt til med karry, salt og peber. Jevnede med lidt majsstivelse.
Det var et hit.