En lækker pålægssalat som kan bruges både på frokostbordet og i madpakken i f.eks. sandwich, pitabrød eller med rugbrød 😛
Kyllingesalat med estragon, æble og asparges
Ingredienser
- 200 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
- 75 g asparges, grønne
- 0,5 æble
- 2 spsk mayonnaise, let
- 3 spsk fraiche 5%
- 0,5 spsk citronsaft
- 1 tsk sennep dijon eller taffel
- 1 tsk estragon du kan også bruge frisk
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog kyllingen i 15-20 minutter, og lad den køle af. Skær den i små mundrette bider.
- Vask og knæk det nederste af aspargesen. Den afknækkede bund kasseres og resten af aspargesen skæres i mindre stykker.
- Skær æblet i fine tern.
- Rør en dressing af fraiche, mayo, sennep, citronsaft, estragon samt salt og peber. Husk at smage til.
- Vend kyllingestykkerne sammen med asparges, æble og dressing.
- Server med ristet rugbrød og sprød serrano skinke på toppen.
For at se næringsindhold, skal du være logget ind som medlem.