Lasagnesuppe

Lasagne er godt, suppe er godt og kombineret er det bare super godt 😀 En skøn favorit hos både store og små 🙂

Lasagnesuppe

5 fra 4 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Italiensk, Suppe
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 spsk olie
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 200 g gulerødder
  • 400 g hakket oksekød 3-7%
  • 7 dl tomat passata
  • 140 g tomatpure
  • 5 dl vand
  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%
  • 1 bouillonterning
  • 1 spsk oregano
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
  • 8 fuldkornslasagneplader
  • 75 g revet mozzarella 13%

Topping

  • 75 g revet mozzarella 13%

Sådan gør du
 

  • Løg og hvidløg hakket fint.
  • Squash og gulerødder hakkes/rives fint (når det skal gå stærkt kommer jeg det hele i foodprocessoren sammen med halvdelen af tomat passataen).
  • Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde, og steg løg og hvidløg til løgene er klare.
  • Tilsæt oksekødet og brun det af.
  • Tilsæt det revede grønt og lad det stege med 1-2 minutter.
  • Tilsæt tomater, tomatpure, vand, fløde, bouillonterning og krydderier.
  • Lad retten simre i ca. 10 minutter (eller længere hvis du har tid – tilsæt evt. mere vand, hvis det skal langtidssimre). Smag suppen til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
  • Knæk hver lasagneplade i ca. 6-8 tern og stik dem ned i suppen med mellemrum, så pladerne ikke klæber sammen. Lad pladerne koge med til de er møre, ca. 15 minutter.
  • Rør halvdelen af mozzarellaen i suppen inden servering.
  • Servér suppen sammen med revet mozzarella til at drysse på toppen.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*