mørbrad peberfrugtsauce

Mørbrad i cremet peberfrugtsauce

Virkelig nem og skøn ret med masser af smag. Peberfrugtsaucen kan sagtens bruges i mange andre retter, f.eks i en vegetarisk pasta med kikærter eller hvide bønner 😛

Mørbrad i cremet peberfrugtsauce

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 500 g svinemørbrad

  • lidt olie til stegning

  • Peberfrugtsauce
  • 400 g rød peber eller snackpeber

  • 1 stort løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1,5 dl vand

  • 1 bouillonterning

  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%

  • 70 g tomatpure

  • 2 tsk paprika

  • evt chili eller cayennepeber

  • salt og peber

  • Andet
  • 300 g fuldkornsspaghetti, -pasta eller ris

Sådan gør du

  • Trim mørbraden for fedt og sener, og skær mørbraden i mundrette stykker.
  • Skær løg og og peberfrugt i grove stykker, og pil hvidløg.
  • Svits mørbraden i lidt olie til stykkerne har taget farve og måske er let gyldne. Tag mørbraden er panden/gryden.
  • Tilsæt peberfrugt, løg og hvidløg til panden og lad det svitse til peberfrugten er mør.
  • Tilsæt vand, madlavningsfløde, bouillonterning, tomatpure, citronsaft og paprika, og lad det simre til grøntsagerne er helt møre.
  • Blend saucen jævn, og smag den til med salt og peber, og evt. mere paprika og citron. Ønsker du en spicy sauce, kan du tilføje lidt chili.
  • Kom de stegte kødstykker tilbage i saucen og varm det hele igennem – tjek at kødet er helt gennemstegt inden servering.
  • Server med fuldkornspasta eller ris og blomkålsris.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*