Virkelig nem og skøn ret med masser af smag. Peberfrugtsaucen kan sagtens bruges i mange andre retter, f.eks i en vegetarisk pasta med kikærter eller hvide bønner 😛
Mørbrad i cremet peberfrugtsauce
Antal
personer
4
Forberedelsestid
15
minutesTilberedningstid
30
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
500 g svinemørbrad
lidt olie til stegning
- Peberfrugtsauce
400 g rød peber eller snackpeber
1 stort løg
2 fed hvidløg
1,5 dl vand
1 bouillonterning
2,5 dl madlavningsfløde 4%
70 g tomatpure
2 tsk paprika
evt chili eller cayennepeber
salt og peber
- Andet
300 g fuldkornsspaghetti, -pasta eller ris
Sådan gør du
- Trim mørbraden for fedt og sener, og skær mørbraden i mundrette stykker.
- Skær løg og og peberfrugt i grove stykker, og pil hvidløg.
- Svits mørbraden i lidt olie til stykkerne har taget farve og måske er let gyldne. Tag mørbraden er panden/gryden.
- Tilsæt peberfrugt, løg og hvidløg til panden og lad det svitse til peberfrugten er mør.
- Tilsæt vand, madlavningsfløde, bouillonterning, tomatpure, citronsaft og paprika, og lad det simre til grøntsagerne er helt møre.
- Blend saucen jævn, og smag den til med salt og peber, og evt. mere paprika og citron. Ønsker du en spicy sauce, kan du tilføje lidt chili.
- Kom de stegte kødstykker tilbage i saucen og varm det hele igennem – tjek at kødet er helt gennemstegt inden servering.
- Server med fuldkornspasta eller ris og blomkålsris.