mørbrad peberfrugtsauce

Mørbrad i cremet peberfrugtsauce

Virkelig nem og skøn ret med masser af smag. Peberfrugtsaucen kan sagtens bruges i mange andre retter, f.eks i en vegetarisk pasta med kikærter eller hvide bønner 😛

Mørbrad i cremet peberfrugtsauce

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

30

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 500 g 500 svinemørbrad

  • lidt olie til stegning

  • Peberfrugtsauce
  • 400 g 400 rød peber eller snackpeber

  • 1 1 stort løg

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 1,5 dl 1,5 vand

  • 1 1 bouillonterning

  • 2,5 dl 2,5 madlavningsfløde 4%

  • 70 g 70 tomatpure

  • 2 tsk 2 paprika

  • evt chili eller cayennepeber

  • salt og peber

  • Andet
  • 300 g 300 fuldkornsspaghetti, -pasta eller ris

Sådan gør du

  • Trim mørbraden for fedt og sener, og skær mørbraden i mundrette stykker.
  • Skær løg og og peberfrugt i grove stykker, og pil hvidløg.
  • Svits mørbraden i lidt olie til stykkerne har taget farve og måske er let gyldne. Tag mørbraden er panden/gryden.
  • Tilsæt peberfrugt, løg og hvidløg til panden og lad det svitse til peberfrugten er mør.
  • Tilsæt vand, madlavningsfløde, bouillonterning, tomatpure, citronsaft og paprika, og lad det simre til grøntsagerne er helt møre.
  • Blend saucen jævn, og smag den til med salt og peber, og evt. mere paprika og citron. Ønsker du en spicy sauce, kan du tilføje lidt chili.
  • Kom de stegte kødstykker tilbage i saucen og varm det hele igennem – tjek at kødet er helt gennemstegt inden servering.
  • Server med fuldkornspasta eller ris og blomkålsris.

3 Comments

  1. Er det en fejl i indkøbslisten eller i opskriften at citron pludselig er nævnt?

  2. Der står i opskriften at der skal citronsaft i, men der står ikke noget i ingredienslisten om hvor meget‍♀️

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*