mørbrad peberfrugtsauce

Mørbrad i cremet peberfrugtsauce

Virkelig nem og skøn ret med masser af smag. Peberfrugtsaucen kan sagtens bruges i mange andre retter, f.eks i en vegetarisk pasta med kikærter eller hvide bønner 😛

mørbrad peberfrugtsauce

Mørbrad i cremet peberfrugtsauce

4.60 fra 5 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Pasta, Ris retter, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 500 g svinemørbrad
  • lidt olie til stegning

Peberfrugtsauce

  • 400 g rød peber eller snackpeber
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1,5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%
  • 70 g tomatpure
  • 2 tsk paprika
  • evt chili eller cayennepeber
  • salt og peber

Andet

  • 300 g fuldkornsspaghetti, -pasta

Sådan gør du
 

  • Trim mørbraden for fedt og sener, og skær mørbraden i mundrette stykker.
  • Skær løg og og peberfrugt i grove stykker, og pil hvidløg.
  • Svits mørbraden i lidt olie til stykkerne har taget farve og måske er let gyldne. Tag mørbraden er panden/gryden.
  • Tilsæt peberfrugt, løg og hvidløg til panden og lad det svitse til peberfrugten er mør.
  • Tilsæt vand, madlavningsfløde, bouillonterning, tomatpure, citronsaft og paprika, og lad det simre til grøntsagerne er helt møre.
  • Blend saucen jævn, og smag den til med salt og peber, og evt. mere paprika og citron. Ønsker du en spicy sauce, kan du tilføje lidt chili.
  • Kom de stegte kødstykker tilbage i saucen og varm det hele igennem – tjek at kødet er helt gennemstegt inden servering.
  • Server med fuldkornspasta eller ris og blomkålsris.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

5 Comments

  1. Er det en fejl i indkøbslisten eller i opskriften at citron pludselig er nævnt?

  2. Der står i opskriften at der skal citronsaft i, men der står ikke noget i ingredienslisten om hvor meget‍♀️

  3. Hej, kan peberfrugtsaucen fryses?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*