morgenmadstortilla

Morgenmadstortilla med bagte æg

Et godt bud lidt ekstra lækker morgenmad til de morgener med ekstra god tid, f.eks. i weekenden eller ferierne 🙂 Fyldet kan varieres alt efter smag og behag (og rester i grøntskuffen).

Morgenmadstortilla med bagte æg

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Morgenmad
Antal

2

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 fuldkornstortilla

  • 1 håndfuld frisk spinat

  • 2 spsk rødløg

  • 0,5 peberfrugt

  • 5 cherrytomater

  • 50 g revet ost f.eks. mozzarella, emmentaler, cheddar

  • 5 æg

  • 2 skiver schwarzwälder skinke (el. parmaskinke)

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask spinaten grundigt og hak løg og peberfrugt. Skær tomaterne i halve.
  • Læg tortillaen i en form eller fad med kant, f.eks en springform eller lign.
  • Fordel først spinat og dernæst løg og peberfrugt.
  • Drys med halvdelen af osten, og slå æggene ud på tortillaen.
  • Fordel resten af osten samt cherrytomaterne, og drys med salt og peber.
  • Bag tortillaen i ovnen i ca. 15-20 minutter alt efter hvor “smilende” du kan lide dine æg.
  • Fordel et par gode skiver skinke på tortillaen inden servering.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*