Der findes efterhånden mange udgaver af den populære one pot pasta. Her er den i en udgave med en lækker cremet paprikasauce og peberfrugt 😛
One pot pasta med krydret kylling og peberfrugt
Antal
4
personerForberedelsestid
15
minutesTilberedningstid
30
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
400 g kyllingebryst
1 spsk olie
1 spsk paprika
chili el. cayennepeber efter smag
2 peberfrugter
1 alm løg el. rødløg
3 fed hvidløg
300 g fuldkornspasta
7,5 dl vand
2,5 dl madlavningsfløde 4%
1 bouillonterning
1 lime, saften
50 g revet ost (mozzarella, emmentaler, parmesan, osv.)
salt og peber
Sådan gør du
- Skær kylling, løg og peberfrugt i strimler.
- Opvarm lidt olie i en stor gryde.
- Tilsæt kylling samt paprika og chili. Lad det stege et par minutter til kyllingen har taget farve.
- Tilsæt løg og peberfrugt samt presset hvidløg og lad det stege med et par minutter.
- Tilsæt pasta, vand, madlavningsfløde og bouillonterning, og bring retten i kog.
- Lad retten simre til pastaen er kogt mør og saucen er kogt ind. Rør undervejs, så det ikke brænder på i bunden.
- Tilsæt revet ost og limesaft, og rør det ud i retten. Smag til med salt og peber.
Noter
- Har du en rest squash, frisk spinat eller aubergine, smager det også rigtig godt i retten.
Stor succes med ungerne….. Smagte rigtig godt