De her madbrød er virkelig nemme, og så smager de bare af sommer og ferier syd på 😀 Fladbrød kan laves med og uden gær, men efter en del forsøg synes jeg at jeg er kommet frem til opskrift med lidt gær, hvor jeg synes det bliver allerbedst.

De her madbrød er virkelig nemme, og så smager de bare af sommer og ferier syd på 😀 Fladbrød kan laves med og uden gær, men efter en del forsøg synes jeg at jeg er kommet frem til opskrift med lidt gær, hvor jeg synes det bliver allerbedst.
Pyha, der skulle godt nok meget ekstra hvedemel i, før dejen blev “glat og smidig”. Den tynde klistrede dej jeg fik ud af at følge opskriften ville umuligt kunne rulles med en kagerulle.
Sidse, Jeg stod lige og kiggede på min dej efter 7 min. Og tænkte det samme!
Kommer lige lidt ekstra mel i 😉
Den perfekte dej for mig.
Havde halvt durum og halvt hvede i.
god smag, let at stege
Hej. Kan de laves om formiddagen og så lunes om aftenen?
Det kan du godt – men de er bedst frisklavet 🙂
Kan man mon lave dejen som koldhævet og lade den hæve fra tidlig morgen til aften i køleskabet?
Det er meget muligt, men desværre ikke noget jeg har nogen erfaring med 🙂