Måske den nemmeste græskarsuppe, som selvfølgelig stadig smager helt fantastisk 🙂
Nem græskarsuppe med rodfrugter
Ingredienser
- 1 hokkaidogræskar
- 1 ps blandede rodfrugter, 450 g (jeg bruger denne)
- 2 spsk olie
- 400 ml kokosmælk
- 3 dl vand
- 1 tsk spidskommen
- 2 tsk ingefær gerne friskrevet
- chili eller cayennepeber efter smag
- salt og peber
Topping
- bacon i tern eller ristede græskarkerner
- evt. en klar fraiche
Sådan gør du
- Hokkaidoen vaskes og skæres over. Fjern kernerne med en ske og skær den i grove tern. Lad skrællen side på, da den afgiver smag og er sund.
- Opvarm olien i en stor gryde og tilsæt først posen med rodfrugter og svits det et par minutter.
- Tilsæt græskartern og steg dem 1 minutstid.
- Tilsæt vand, kokosmælk samt krydderier, og bring det i kog ved middelvarme.
- Det hele skal simre til grøntsagerne er møre, hvorefter suppen blendes.
- Smag til med salt og krydderier.
- Server med ristede græskarkerner eller bacon på toppen.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.