En nem og hurtig vegetarisk hverdagsret med cremet svampesauce, what’s not to like 😉
One pot pasta stroganoff med svampe
Antal
personer
4
Forberedelsestid
15
minutesTilberedningstid
20
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
400 g champignon
3 alm. løg
4 gulerødder
1 spsk olie til stegning
1 l vand
1 bouillonterning
1 spsk tomatpure
2 spsk paprika
0,5 tsk timian
3 spsk balsamico (el. et skvæt rødvin)
300 g fuldkornspasta
2,5 dl madlavningsfløde
salt og peber
Sådan gør du
- Vask champignonerne grundigt og skær dem i tynde skiver.
- Skræl løg og gulerødder, og skær dem i tern.
- Opvarm lidt olie i en gryde og svits champignoner til væden er væk og de er gyldne.
- Tilsæt løg og gulerødder og svits dem med til løgene er klare.
- Tilsæt vand, bouillon, krydderier, tomatpure, balsamico, madlavningsfløde samt pasta.
- Lad retten småsimre ca. 20 minutter til pastaen er aldente – rør undervejs så det ikke brænder på.
- Smag til med salt og peber.
Virkelig nem og dejlig ret. Har man champignon forskrækket børn, som mine, anbefaler jeg at udskifte det med en squash.
Hvor mange kcal er der ca i denne ret pr portion?
Virkelige lækre retter – også denne.
Mon du har kcal indhold på dine opskrifter?
Tror du det vil blive godt, hvis man tilføjer noget oksekød i tern? Eller er simretiden for kort?
Dejlig ret. Vi brugte lidt knust sprødt serranoskinke som topping 🙂