one pot stroganoff med svampe

One pot pasta stroganoff med svampe

En nem og hurtig vegetarisk hverdagsret med cremet svampesauce, what’s not to like 😉

one pot stroganoff med svampe

One pot pasta stroganoff med svampe

4.19 fra 16 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g champignon
  • 3 alm. løg
  • 4 gulerødder
  • 1 spsk olie til stegning
  • 1 l vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 spsk tomatpure
  • 2 spsk paprika
  • 0,5 tsk timian
  • 3 spsk balsamico (el. et skvæt rødvin)
  • 300 g fuldkornspasta
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Vask champignonerne grundigt og skær dem i tynde skiver.
  • Skræl løg og gulerødder, og skær dem i tern.
  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits champignoner til væden er væk og de er gyldne.
  • Tilsæt løg og gulerødder og svits dem med til løgene er klare.
  • Tilsæt vand, bouillon, krydderier, tomatpure, balsamico, madlavningsfløde samt pasta.
  • Lad retten småsimre ca. 20 minutter til pastaen er aldente – rør undervejs så det ikke brænder på.
  • Smag til med salt og peber.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

7 Comments

  1. Virkelig nem og dejlig ret. Har man champignon forskrækket børn, som mine, anbefaler jeg at udskifte det med en squash.

  2. Hvor mange kcal er der ca i denne ret pr portion?

  3. Virkelige lækre retter – også denne.
    Mon du har kcal indhold på dine opskrifter?

  4. Tror du det vil blive godt, hvis man tilføjer noget oksekød i tern? Eller er simretiden for kort?

  5. Dejlig ret. Vi brugte lidt knust sprødt serranoskinke som topping 🙂

  6. Kamilla Knudsen

    Lækker ret – smagte så skønt. Men mættede os desværre ikke længe. Kunne godt mærke der manglede lidt protein.

  7. Fantastisk opskrift. Jeg tilføjede hakket kylling uden i øvrigt at ændre på opskriften. Jeg stegte først grøntsager, fjernede dem og stegte kød alene og tilføjede så grøntsager igen og fortsatte som opskriften siger.
    Det smager fuldstændig himmelsk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*