one pot stroganoff med svampe

One pot pasta stroganoff med svampe

En nem og hurtig vegetarisk hverdagsret med cremet svampesauce, what’s not to like 😉

One pot pasta stroganoff med svampe

4 from 4 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 400 g champignon

  • 3 alm. løg

  • 4 gulerødder

  • 1 spsk olie til stegning

  • 1 l vand

  • 1 bouillonterning

  • 1 spsk tomatpure

  • 2 spsk paprika

  • 0,5 tsk timian

  • 3 spsk balsamico (el. et skvæt rødvin)

  • 300 g fuldkornspasta

  • 2,5 dl madlavningsfløde

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Vask champignonerne grundigt og skær dem i tynde skiver.
  • Skræl løg og gulerødder, og skær dem i tern.
  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits champignoner til væden er væk og de er gyldne.
  • Tilsæt løg og gulerødder og svits dem med til løgene er klare.
  • Tilsæt vand, bouillon, krydderier, tomatpure, balsamico, madlavningsfløde samt pasta.
  • Lad retten småsimre ca. 20 minutter til pastaen er aldente – rør undervejs så det ikke brænder på.
  • Smag til med salt og peber.

One Comment

  1. Virkelig nem og dejlig ret. Har man champignon forskrækket børn, som mine, anbefaler jeg at udskifte det med en squash.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*