Jeg synes simpelthen er veggieburger er en genial måde at få både grøntsager og fuldkorn på, og jeg har efterhånden lavet er par stykker 😀 I denne udgave er “bøffen” lavet med blomkål og kikærter, og en let krydret smag, der gør dem meget børnevenlige.

Veggieburger med blomkål og kikærter
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Hej – er veggiebøfferne fryseegnet?
Med lidt forsigtighed, kan de godt fryses.
Mest lækre veggiebøf jeg længe har fået! dog måtte vi tilføje 3 ekstra æg, da bøffen ikke kunne hænge sammen med 1 enkelt æg. Men virkelig lækker i smag, hvis man kan lide at bruge mange forskellige krydderier. Vi kom salt, peber, spidskommen og garam masala krydderi i. MUUUMS!
God smag, men de smuldrede fuldstændig fra hinanden, da de skulle af bagepladen 🙁
Der skulle nok have været meget mere æg eller andet vådt i.
Hej
Vil man kunne forberede bøfferne dagen før og så først bage dem, når de skal bruges?
Mvh Camilla
Det har jeg desværre ingen erfaring med – måske du godt kan lave farsen, men jeg ville vente med at forme bøfferne. Jeg ved dog ikke om det vil fungere. Vh. Britt
Smuldrede fuldstændig da de var færdige og blev flyttet. Skulle nok have brugt mere æg. De kunne også krydres mere synes jeg.