panini med kylling

Panini med kylling, pesto, mozzarella og grønt

En panini er en genial kombination af en sandwich og en toast, hvilket giver mulighed for lidt flere smagsvarianter og ikke mindst grøntsager, end hvis man bare gik med den sædvanlige parisertoast. Det er samtidig virkelig nem aftensmad, og et rigtig sikkert hit hos ungerne 😉 Her har jeg lavet en udgave med kylling. pesto, mozzarella, spinat og tomat 😛 Ønskes en vegetarisk udgave, kan kyllingen skiftes ud med veggiepålæg.

Panini med kylling, pesto, mozzarella og grønt

4 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Frokost, Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

10

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 4 paninibrød (f.eks. napolibrød fra Rema)

  • 160 g kyllingepålæg (el. veggiepålæg)

  • 75 g frisk spinat

  • 4 tomater

  • 100 g mozzarella 13%

  • 1 gl grøn pesto

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • 1 agurk i stave

  • 4 gulerødder i stave

Sådan gør du

  • Flæk brødene og vask grøntsagerne grundigt.
  • Tomaterne skæres i tynde skiver.
  • Smør brødene med pesto og fordel spinat, tomat, kylling og mozzarella i brødene – drys evt med lidt salt og peber
  • Luk brødene sammen og steg dem i et paninijern eller toaster til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet. (Har du hverken toast- eller paninijern, kan du grille dem i ovnen i 5-10 minutter, hold øje med dem).
  • Skær de færdige paninier over i to og server dem med grøntsagsstave.

3 Comments

  1. Det ser lækkert ud.
    Kan de mon laves dagen før og spise kolde så man kan bruge dem som madpakke?

    • Britt // Sund på budget

      Det kan jeg desværre ikke anbefale – grøntsagerne bliver meget slatne når de først bliver kolde igen. Alternativt kan du lade være med at varme/grille den, og så spise den kold som sandwich 🙂

  2. Mums det er lækkert ! Vi investerede i en paninigrill og den kommet helt sikkert i brug igen!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*