Nem og virkelig lækker hverdagsret. Kan spises som den er med et drys parmesan eller bruges som tilbehør til stegt kylling, dampet fisk eller et par veggiedeller 🙂
Pasta i cremet grøntsagssauce
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta el. spaghetti
- 2 peberfrugter
- 250 g cherrytomater
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 2,5 dl madlavningsfløde 4%
- 150 g buko pikant el. philadelphia med krydderurter
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen som anvist på posen.
- Vask og snit peberfrugt, tomater og løg i mindre stykker, pil hvidløgene.
- Kom en lille klat fedtstof i en gryde. Svits grøntsagerne godt af og tilføj madlavningsfløde og flødeost.
- Lad det simre til grøntsagerne er møre, og blend saucen jævn. Smag til med (rigeligt) salt og peber.
- Vend pastaen i saucen og server evt. med et drys revet parmesan.
- Du kan evt. servere retten sammen med kylling, dampet fisk eller et par veggiedeller.
Ønsker du at se næringsindholdet på mine opskrifter? Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Meget smagfuld sovs! Jeg serverede dampet fisk og kogt broccoli ved siden af. Det var virkelig godt. 🙂