pizza pulled pork

Minipizzaer med pulled pork

En virkelig skøn og nem måde at få brugt sin rest af pulled pork. Der serveres en sprød kålsalat ved siden af, og personligt er jeg glad for at toppe pizzaerne med rødløg eller jalapenos 😛

Minipizzaer med pulled pork

0 from 0 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Pizza, Svinekød
Portioner

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

15

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 4 4 fuldkornspitabrød

  • 1 dl 1 bbq sauce

  • 300 g 300 pulled pork f.eks en rest fra dagen fær

  • 100 g 100 revet mozzarella 13%

  • 350 g 350 kålsalat

  • 2 dl 2 fraiche 5%

  • 1 tsk 1 sennep

  • 1 tsk 1 sukker

  • salt og peber

  • evt rødløg el. jalapenos

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Flæk pitabrødene over i 2 dele og smør hver del med bbq sauce.
  • Løg pitabrødene på en bageplade med bagepapir og fordel pulled pork og revet ost på brødene.
  • Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter til osten er gylden og bunden sprød.
  • Rør en dressing af fraiche, sennep, sukker og salt og peber, og vend kålsalaten heri.
  • Server minipizzaerne med kålsalat og evt. med syltede rødløg eller jalapenos på toppen.
Ønsker du at se næringsindhold? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*