pasta med butternutsauce

Pasta med cremet butternutsauce

Er du lige som mig, helt vild med butternut squash, så må du ikke snyde dig selv for denne skønne og simple ret. Jeg bruger gerne frisk pasta til den cremede butternutsauce, og det gør kun retten endnu mere lækker.

Pasta med cremet butternutsauce

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Pasta, Vegetarretter
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

40

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Butternut sauce
  • 0,5 butternut

  • 1 stort løg

  • 3 fed hvidløg

  • 100 g flødeost naturel

  • 2 tsk timian

  • salt og peber

  • kogende vand

  • Tilbehør
  • 300 g fuldkornsspaghetti (evt. frisk)

  • evt ristet serrano skinke eller et drys parmesan

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær skrællen af butternut squashen og fjerne kernerne. Skær den i grove tern. Løg skrælles og skæres i grove stykker. Fjerne skallen på hvidløgene.
  • Kom butternut, løg og hvidløg på bageplade med bagepapir, og bag det hele i ovnen i ca. 30 minutter til de hele er mørt.
  • Kom de bagte grøntsager i en blender eller foodprocessor sammen med flødeost, krydderier og lidt kogende vand. Blend det til en jævn sauce og tilsæt det kogende vand lidt af gangen til saucen har den ønskede konsistens. Smag til med salt og evt. mere peber og timian.
  • Server med kogt pasta og evt. parmesan, ristet serrano skinke eller bacon på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*