stegte nudler med rejer

Stegte nudler med rejer og grøntsager

En smagfuld og hurtig hverdagsret med store lækre rejer og masser af grønt. Er man ikke til rejer, kan retten også laves med oksetrimler, svin eller kylling 🙂

stegte nudler med rejer

Stegte nudler med rejer og grøntsager

4.47 fra 13 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Asiatisk, Rejer
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 500 g spidskål el. hvidkål
  • 1 stor porre
  • 2 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g store rejer, pillede og optøet, f.eks vannamei rejer
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 250 g nudler
  • 1 lime, saften
  • 2 spsk soyasauce
  • salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kog nudlerne som anvist på posen og sæt til side.
  • Vask, skræl og snit grøntsagerne i fine strimler.
  • Opvarm lidt olie i en stor pande eller wok, og svits rejer, hvidløg og karrypasta ganske kort. Tilsæt resten af grøntsagerne og steg under omrøring indtil kålen er faldet sammen.
  • Tilsæt kogte nudler, soyasauce og limesaft, og steg det et par minutter, hæld evt. lidt vand ved efter behov, så nudlerne ikke brænder på.
  • Smag til med salt og peber, og evt. soya eller mere rød karrypasta.

Noter

Ønsker du en mere “saucet” ret, kan du tilsætte 200 ml kokosmælk og 1 tsk peanutbutter.

2 Comments

  1. Pingback: Ugens madplan uge 31 – Milles mad

  2. Kristine Øhrstrøm Johnson

    Mums! Virkelig lækker og nem og lave. Jeg smed en ekstra pose rejer i for mere kød og gav den kokosmælk. Det var et hit også hos ungerne.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*