Peberfrugter med vegetarisk mexifyld

Fyldte peberfrugter kommer i mange afskygninger, men det her er min absolut yndlings udgave. Har du en rest squash, gulerødder, aubergine eller andet, skal du ikke være bange for at tilføje ekstra grønt til retten 🙂

Peberfrugter med vegetarisk mexifyld

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g ris eller grov bulgur

  • 2 spsk olie til stegning

  • 4 peberfrugter

  • 1 alm. løg finthakket

  • 2 fed hvidløg

  • 1 ds kidneybønner

  • 1 ds majs

  • 2 dl røde linser

  • 1 dl vand

  • 1 ds hakkede tomater

  • 1,5 tsk spidskommen

  • 2 tsk paprika

  • chili efter smag

  • salt og peber

  • 150 g revet cheddar eller anden ost

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog risen eller bulguren som anvist på posen.
  • Opvarm olien på en pande, og svits løg og hvidløg 1-2 minutter.
  • Hæld vædden fra majs og kidneybønner, skyld dem og tilføj dem sammen med røde linser, vand, hakkede tomater og krydderier.
  • Lad saucen simre 20 minutter og tilføj den kogte ris/bulgur. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
  • Halvér peberfrugterne og fjern kernehuset. Læg de halve peberfrugter på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad, og fyld dem med risblandingen. Drys lidt revet ost på toppen.
  • Peberfrugterne bages i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*