peberfrugtsuppe

Peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta

Super lækker og cremet peberfrugtsuppe der varmer på en råkold dag. Der er knald på smagen, og hvis man kan lide chili, så er suppen rigtig god med lidt ekstra spice. Udover at være super lækker, er peberfrugtsuppe også rigtig sundt – peberfrugter er fyldt med vitaminer og mineraler, og indeholder blandt andet  A-, B-, C- og E-vitamin samt kalium.

Peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta

4 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar, Vegansk, Suppe
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 500 g rød peberfrugt el. snackpeber

  • 2 alm løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 ds hakkede tomater

  • 1 liter vand

  • 1 bouillonterning

  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%

  • 1 spsk sukker

  • 1 spsk paprika

  • salt og peber

  • evt. chili el. cayennepeber hvis du har

  • 200 g fuldkornspastaskruer

Sådan gør du

  • Skyl og rens peberfrugterne for “indmad”. Skær dem i lidt grove stykker. Gør det samme med løg og hvidløg.
  • Kom peberfrugt, løg, hvidløg, hakket tomat, krydderier, vand og bouillonterning op i en stor gryde.
  • Varm op under gryden og lad det simre til peberfrugterne er bløde, ca. 15 minutter.
  • Blend suppen og bring den i kog. Tilsæt pastaskruer og lad dem koge med til de er møre.
  • Tilsæt madlavningsfløde og varm suppen uden at den kommer i kog.
  • Smag til med krydderier, sukker, salt og peber.
  • Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen er for tyk.
  • Serveres straks, velbekomme!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*