peberfrugtsuppe

Peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta

Super lækker og cremet peberfrugtsuppe der varmer på en råkold dag. Der er knald på smagen, og hvis man kan lide chili, så er suppen rigtig god med lidt ekstra spice. Udover at være super lækker, er peberfrugtsuppe også rigtig sundt – peberfrugter er fyldt med vitaminer og mineraler, og indeholder blandt andet  A-, B-, C- og E-vitamin samt kalium.

Peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta

3 from 10 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Vegetar, Vegansk, Suppe
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutter
Tilberedningstid

30

minutter
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 500 g 500 rød peberfrugt el. snackpeber

  • 2 2 alm løg

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 1 ds 1 hakkede tomater

  • 1 liter 1 vand

  • 1 1 bouillonterning

  • 2,5 dl 2,5 oma madlavningsfløde 4%

  • 1 spsk 1 sukker

  • 1 spsk 1 paprika

  • salt og peber

  • evt. chili el. cayennepeber hvis du har

  • 200 g 200 fuldkornspastas

Sådan gør du

  • Skyl og rens peberfrugterne for “indmad”. Skær dem i lidt grove stykker. Gør det samme med løg og hvidløg.
  • Kom peberfrugt, løg, hvidløg, hakket tomat, krydderier, vand og bouillonterning op i en stor gryde.
  • Varm op under gryden og lad det simre til peberfrugterne er bløde, ca. 15 minutter.
  • Blend suppen og bring den i kog. Tilsæt pasta og lad dem koge med til de er møre.
  • Tilsæt madlavningsfløde og varm suppen uden at den kommer i kog.
  • Smag til med krydderier, sukker, salt og peber.
  • Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen er for tyk.
  • Serveres straks, velbekomme!

One Comment

  1. Velsmagende dejlig suppe.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*