Peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta

peberfrugtsuppe.jpg

Super lækker og cremet peberfrugtsuppe der varmer på en råkold dag. Der er knald på smagen, og hvis man kan lide chili, så er suppen rigtig god med lidt ekstra spice. Udover at være super lækker, er peberfrugtsuppe også rigtig sundt – peberfrugter er fyldt med vitaminer og mineraler, og indeholder blandt andet  A-, B-, C- og E-vitamin samt kalium.

Print Recipe
Rød peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g rød peberfrugt el. snackpeber
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 liter oksebouillon okseterning + vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
  • evt. chili hvis du har
  • 200 g fuldkornspastaskruer
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g rød peberfrugt el. snackpeber
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 liter oksebouillon okseterning + vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
  • evt. chili hvis du har
  • 200 g fuldkornspastaskruer
Instruktioner
  1. Skyl og rens peberfrugterne for "indmad". Skær dem i lidt grove stykker. Gør det samme med løg og hvidløg.
  2. Kom peberfrugt, løg, hvidløg, hakket tomat, krydderier og bouillon op i en stor gryde.
  3. Varm op under gryden og lad det simre til peberfrugterne er bløde, ca. 15 minutter.
  4. Blend suppen og bring den i kog. Tilsæt pastaskruer og lad dem koge med til de er møre.
  5. Tilsæt madlavningsfløde og varm suppen uden at den kommer i kog.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen er for tyk.
  8. Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes

Pris i alt pr. person: 8-10 kr

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *