Pizzadillas

Quisadillas i en pizzafortolkning – super lækkert og et hit hos ungerne 🙂

Pizzadillas

4 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Pizza
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 6 fuldkornstortillas

  • 1 pk chorizo i skiver (el. skinkestrimler)

  • 1 alm. løg

  • 2 peberfrugter

  • 2 tomater

  • 125 g cheasy mozzerella

  • Tomatsauce
  • 500 g tomat passata

  • 2 fed hvidløg

  • 1 tsk oregano

  • 1 tsk basilikum

  • 1 tsk timian

  • 1 tsk sukker

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tomatsauce
  • Kom tomatpassata, presset hvidløg og krydderier i en gryde og varm det igennem – lad saucen simre til den skal bruges. Smag det til med salt og sukker, og evt. flere krydderier.
  • Pizzadillas
  • Vask og skær løg, peberfrugt og tomater i skiver.
  • Læg løg, peberfrugt, tomat og chorizo skiver på den ene halvdel af tortillaen og slut af med revet ost. Fold den anden halvdel af tortillaen henover fyldet.
  • Opvarm en pande med en lille smule olie og steg de fyldte sammenklappede tortillas på begge sider til de er gyldne og osten er smeltet. Husk at være forsigtig når du vender den på panden, så fyldet ikke falder ud.
  • Server pizzadillasene med tomatsaucen ved siden af.

Noter

  • Vidste du at tomater på dåse/glas/karton også tæller med i vores daglige grøntsagsindtag? Tomatsauce er altså en rigtig nem måde at få grønt til maden 🙂
  • Pizzadillas kan også laves med champignon, majs, artiskok, oliven eller andre grøntsager du kan lide på pizza.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*