Quisadillas i en pizzafortolkning – super lækkert og et hit hos ungerne 🙂

Pizzadillas
Ingredienser
- 6 fuldkornstortillas
- 1 pk chorizo i skiver
- 1 alm. løg
- 2 peberfrugter
- 2 tomater
- 125 g cheasy mozzerella
Tomatsauce
- 500 g tomat passata
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk oregano
- 1 tsk basilikum
- 1 tsk timian
- 1 tsk sukker
- salt og peber
Sådan gør du
Tomatsauce
- Kom tomatpassata, presset hvidløg og krydderier i en gryde og varm det igennem – lad saucen simre til den skal bruges. Smag det til med salt og sukker, og evt. flere krydderier.
Pizzadillas
- Vask og skær løg, peberfrugt og tomater i skiver.
- Læg løg, peberfrugt, tomat og chorizo skiver på den ene halvdel af tortillaen og slut af med revet ost. Fold den anden halvdel af tortillaen henover fyldet.
- Opvarm en pande med en lille smule olie og steg de fyldte sammenklappede tortillas på begge sider til de er gyldne og osten er smeltet. Husk at være forsigtig når du vender den på panden, så fyldet ikke falder ud.
- Server pizzadillasene med tomatsaucen ved siden af.
Hvorfor indgår chorizo ikke på indkøbslisten?
Som der står på madplanen, skal du bruge resten af pepperonien i stedet:)
Jeg lavede dem for måske 4 år siden og der gik helt i fisk, da jeg skulle vende, så har faktisk ikke turdet lave dem siden. I dag fik jeg dog den geniale idé, at lave en mindre risikabel variant. Jeg lagde fyldet på halvdelen af pandekagen og foldede den, så den fik låg på. Så op på et stykke bagepapir, som også fungerede som låg, og ind i vores OptiGrill. Der er plads til to halve, så det passede perfekt. Den nederste, yderste kant på bagepapiret fik lige et opbuk, så det fungerede som tagrende til osten, når det smeltede. Helt genialt! Maks. 2% spildt fyld, lækker jævnt grillet uden olie eller fedt og nemt at håndtere hele vejen igennem! Det kommer jeg helt sikkert til at gøre igen! 🙂