En nem og børnevenlig hverdagsret perfekt til de dage hvor det bare skal gå stærkt 🙂
Pølsegryde
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta
- 2 alm løg
- 2 fed hvidløg
- 200 g gulerødder
- 1 peberfrugt
- 1 spsk olie til stegning
- 350 g pølser gerne fedtreducerede
- 140 g tomatpure
- 2,5 dl kogevand fra pastaen
- 2,5 dl madlavningsfløde 4%
- 1 spsk oregano
- 1 spsk paprika
- 1 tsk timian
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen som anvist på posen – husk at gemme 2,5 dl af kogevandet til saucen.
- Vask og skær løg, peberfrugt og skrællede gulerødder i tern. Pølserne skæres i skiver.
- Opvarm lidt olie i en gryde og svits pølserne og grøntsagerne til de har taget lidt farve.
- Tilsæt 2,5 dl kogevand fra pastaen, tomatpure, krydderier og madlavningsfløde og lad saucen simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
- Tilsæt den kogte pasta og vend det hele sammen. Server 🙂
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n