pølsegryde

Pølsegryde

En nem og børnevenlig hverdagsret perfekt til de dage hvor det bare skal gå stærkt 🙂

pølsegryde

Pølsegryde

3.72 fra 21 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g fuldkornspasta
  • 2 alm løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 1 spsk olie til stegning
  • 350 g pølser gerne fedtreducerede
  • 140 g tomatpure
  • 2,5 dl kogevand fra pastaen
  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk timian
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen som anvist på posen – husk at gemme 2,5 dl af kogevandet til saucen.
  • Vask og skær løg, peberfrugt og skrællede gulerødder i tern. Pølserne skæres i skiver.
  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits pølserne og grøntsagerne til de har taget lidt farve.
  • Tilsæt 2,5 dl kogevand fra pastaen, tomatpure, krydderier og madlavningsfløde og lad saucen simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt den kogte pasta og vend det hele sammen. Server 🙂
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
3.72 from 21 votes (21 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*