En lækker, smagfuld og fiberrig salat der mætter. Kan spises som den er eller bruges som tilbehør til f.eks. hvid fisk, kylling eller lækre bønnedeller 🙂 Er du til oliven kan du også erstatte de soltørrede tomater med oliven skåret i skiver.
Quinoasalat med kål og avocadodressing
Ingredienser
- 2 dl quinoa kogt og afkølet
- 250 g snittet grønkål
- 300 g kålsalat blanding af rødkål, hvidkål og gulerødder
- 250 g cherrytomater
- 10 soltørrede tomater
- 1 bundt forårsløg
Avocado dressing
- 1 moden avocado
- 1 håndfuld persille
- 1 dl fraiche 5%
- 1 lime, saften
- 1 fed hvidløg
- 0,5 tsk salt
- 3-5 spsk vand
Sådan gør du
- Kog quinoa som anvist på posen og lad det køle.
- Snit kålen fint, skær tomater i både, og hak forårsløg og soltørrede tomater.
- Fjerne skræl og sten fra avocadoen og blend den med de resterende ingredienser til dressingen. Juster tykkelsen på dressing med vand. Smag til med salt.
- Vend grøntsagerne sammen med dressing og lad det trække 5 min inden servering.
- Kan spises som den er eller som tilbehør til f.eks. fisk, kylling eller bønnedeller.
Video
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så lækker. Men vi lavede den som tilbehør.