Quesadillas er en nem og lækker mexicansk ret, som man kan variere på et utal af måder 🙂 Her er den i sund udgave med fuldkorn, kylling og grønt – men selvfølgelig stadig super lækker 😉
Quesadillas med spinat, ost og kylling
Ingredienser
- 6 stk fuldkornstortilla
Fyld
- 1 lille løg
- 400 g hakket kylling max 10%
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- evt chili el. cayennepeber
- salt og peber
- 150 g spinatblade, frisk
- 4 tomater
- 150 g revet cheddar
Tilbehør
- 300 g kålsalat/blanding
- 1 dl fraiche 5%
- 0,5 tsk paprika
- 1 tsk citronsaft (eller lime)
- 0,25 tsk spidskommen
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget fint, skyld spinaten grundigt og skær tomaterne i skiver.
- Rør en dressing til kålsalat af fraiche, krydderier og citron/limesaft, og vend kålblandingen sammen med dressingen. Stil på køl indtil den skal spises.
- Opvarm en pande evt. med 1 spsk olie. Steg løg, kylling og krydderier til kyllingen er gennemstegt. Tag det til side.
- Læg først spinatblade og tomaterskiver på den ene halvdel af tortillaen. Kom dernæst kyllingefyld og tilslut cheddar på halvdelen med spinat og tomat. Fold den anden halvdel af tortillaen henover fyldet.
- Opvarm en pande med en lille smule olie og steg de fyldte sammenklappede tortillas på begge sider til de er gyldne og osten er smeltet. Husk at være forsigtig når du vender den på panden, så fyldet ikke falder ud.
- Skær quesadillasene over i to og servér med kålsalat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Hej, jeg har lige opdaget din blog og fulgte din indkøbsliste i Rema1000 i dag for første gang og var vildt imponeret over hvad jeg egentlig kunne få for pengene! Igår fik vi pølseret og idag er der quesadillas på menuen! Så vil ikke andet end at sige mega sej blog og kæmpe tak for hjælp til en børnefamilie på stramt budget ❤️
Mange tak, jeg er virkelig glad for at I kan bruge det 🙂 <3
Som altid en succes i familien. Alle er vilde med de her quesadillas! Vi synes dog at coleslaw smager endnu bedre til! Tak for mad
Hej Britt.
Hvis quesadillas skulle i ovnen istedet for på panden tilsidst, hvor lang tid ville du så give dem og ved hvilken temperatur?
De var lidt svære at vende på panden men daaamnn, det smagte GODT!