Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 spsk smør eller smagsneutral olie
- 2 spsk hvedemel
- 2 ds aspargessnitter inkl. væden
- 1,5 dl vand
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 1 bouillonterning høns el. grøntsag
- salt og peber
- fuldkornsbaguettes
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hæld væden fra aspargessnitterne over i en beholder, så du har asparges og væde hver for sig.
- Opvarm fedtstof i en gryde ved middelvarme. Tilsæt mel og pisk grundigt. Tilsæt aspargesvand lidt ad gangen imens du pisker.
- Når du har brugt alt aspargesvandet, tilsættes vand lidt af gangen. Stadig imens du pisker. Tilsæt bouillonterning.
- Lad suppen småkoge i ca. 5 minutter. Tilsæt fløde og aspargessnitter, og varm suppen igennem i yderligere 5 minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Server med lune fuldkornsbaguettes.
- Tip: ønsker du mere fylde til suppen, kan du tilføje kødboller.
Recipe Notes
Pris pr. person: 8-9 kr