Gulerodssuppe

Print Recipe
Gulerodssuppe
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 kg gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk paprika
  • 2-3 tsk spidskommen
  • 1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon 1-2 terninger + vand
  • Hvis du har ingefær kan du evt. give suppen et lille pift
  • salt og peber
  • olie
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 kg gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk paprika
  • 2-3 tsk spidskommen
  • 1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon 1-2 terninger + vand
  • Hvis du har ingefær kan du evt. give suppen et lille pift
  • salt og peber
  • olie
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg fint, og steg dem let i en stor gryde
  2. Skræl og skær gulerødderne i grove stykker, og kom den op til løgene.
  3. Tilsæt krydderierne, og hæld bouillonen ved. Lad det simre til gulerødderne er helt møre.
  4. Blend suppen, tilsæt madlavningsfløde og smag til med salt og peber.
  5. Serveres med varme fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes

Pris Pris pr. person: 8 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*