Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
stykker
|
Ingredienser
- 100 g mandler
- 1 ds kidneybønner
- 4 æg
- 200 g friske dadler uden sten
- 1 dl kakao usødet
- 2 spsk honning eller flydende sød
- 1 knivspids salt
- 100 g mørk chokolade
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem godt.
- Blend først mandler fint til mel.
- Tilsæt bønner, æg, olie, dadler (uden sten), kakao, honning samt salt og blend dejen jævn og ensartet.
- Hak chokoladen i grove stykker og rør den i dejen.
- Kom bagepapir i en kageform, og hæld dejen op i. Brownien skal ikke være ret høj, så vælg gerne i stor form.
- Bag kagen i ovnen i 20-25 minutter.
- Tag kagen ud af ovnen, og lad den køle helt af i køleskabet inden den spises. (Den kan evt. kommes i fryseren hvis man er utålmodig).
Recipe Notes
Pris pr