Chili sin carne

Print Recipe
Chili sin carne
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 400 g naturli´ fars (minced)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 tsk Oregano
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt chili
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 squash revet
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 2 ds røde kidneybønner
  • 3 dl vand
  • salt og peber
  • evt. 1 stang kanel hvis du har husk at tage den op inden servering
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
  • 1-2 dl cheasy fraiche 5%
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 400 g naturli´ fars (minced)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 tsk Oregano
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt chili
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 squash revet
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 2 ds røde kidneybønner
  • 3 dl vand
  • salt og peber
  • evt. 1 stang kanel hvis du har husk at tage den op inden servering
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
  • 1-2 dl cheasy fraiche 5%
Instruktioner
  1. Varm olien op i en gryde, og svits farsen kort.
  2. Hak hvidløg og løg fint, og tilsæt det til farsen sammen med oregano, paprika, spidskommen, og chili. Svits det hele under omrøring i ca. 2-3 minutter, hvorefter tomaterne tilsættes.
  3. Riv squash og og skær peberfrugt i fine tern, og kom dem ved sammen med kidneybønner og vand. (Tilsæt evt. en stang kanel, det giver en super god smag)
  4. Lad det hele simre ved lav varme i ca. 30 minutter, gerne mere hvis du har tid. Smag til med salt og peber og evt. mere chili. Tilsæt også gerne 1 tsk sukker eller brun farin.
  5. Varm brød som anvist på posen, og server chili sin carnen med lunt brød og en klat fraiche på toppen.
  6. Du kan også servere 300 g ris til, hvis du har lyst.
Recipe Notes

Pris pr. person: 12-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*