Risotto med champignon, blomkål og parmesan

Print Recipe
Risotto med champignon, blomkål og parmesan
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g basmatiris
  • 1 ps blomkålsris, 350 g frost
  • 1 bk champignon
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g parmesan eller revet hård ost
  • 1 bouillonterning grøntsag, svin eller kylling
  • 1 l vand
  • 1 spsk rapsolie til stegning eller smør
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g basmatiris
  • 1 ps blomkålsris, 350 g frost
  • 1 bk champignon
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g parmesan eller revet hård ost
  • 1 bouillonterning grøntsag, svin eller kylling
  • 1 l vand
  • 1 spsk rapsolie til stegning eller smør
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Vask champignonerne grundigt og skær dem i skiver
  2. Løg og hvidløg hakkes fint.
  3. Varm fedtstof i en gryde og rist champignonerne til de er gyldne. Tilsæt hakket løg og hvidløg og lad det stege med 1 minuts tid.
  4. Tilsæt ris, bouillon og vand samt blomkålsrisen. Lad retten koge ved middel varme uden låg i 15-20 minutter til risene er møre. Rør i retten undervejs - især til sidst hvor den ellers godt kan brænde på.
  5. Tilsæt 50 gram parmesan til retten lige inden serveringen.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Serveres med det samme, evt. med et ekstra drys parmesan ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 9-12 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*