Fiskefad med sej, grønt og fuldkornspasta

Print Recipe
Fiskefad med sej, grønt og fuldkornspasta
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sejfilet eller torsk, rødspætte, kulmule, eller anden hvid fisk
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 pk bacon i tern
  • 2 porrer i skiver
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • 250 g spidskål el. hvidkål finthakket
  • 5 dl mælk
  • 1 bouillonterning
  • revet skal samt saft fra 1 øko. citron
  • mel til jævning
  • 2 tsk sennep gerne dijon
  • salt og peber
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sejfilet eller torsk, rødspætte, kulmule, eller anden hvid fisk
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 pk bacon i tern
  • 2 porrer i skiver
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • 250 g spidskål el. hvidkål finthakket
  • 5 dl mælk
  • 1 bouillonterning
  • revet skal samt saft fra 1 øko. citron
  • mel til jævning
  • 2 tsk sennep gerne dijon
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hvis fisken er frossen, skal den tøes op - helst i køleskabet.
  3. Kog pastaen, så den stadig og lidt bid, og fordel pastaen i bunden af et ildfastfad.
  4. Rens porrerne, skær toppen af og skær porrerne i skiver. Tomaterne skæres i både og spidskålen snittes fint.
  5. Rist baconternene sprøde på en varm pande. Tag baconternene fra, og rist porrer og kål på den varme pande til det begynder at falde let sammen - lad tomaterne stege med hurtigt til sidst.
  6. Hæld porrer, tomat, bacon og spidskål over pastaen i fadet.
  7. Kom mælken på panden sammen med bouillonterning, sennep, citronsaft og revet citronskal. Varm det igennem og jævn med mel. Smag til med salt og peber, og evt. lidt citronsaft og sennep.
  8. Fordel den optøede fisk oven på grøntsagerne i fadet, og hæld saucen hen over.
  9. Kom fadet i ovnen og bag fisken i ca. 25 minutter til fisken er gennemstegt.
Recipe Notes

Pris pr person: 15-16 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*