Gratinerede bønner med rodfrugtmos

Print Recipe
Gratinerede bønner med rodfrugtmos
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 750 g kartofler
  • 500 g knoldselleri, pastinak el. persillerod
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 ds hakkede flåede tomater
  • 2 ds kidney bønner
  • 150 g cheasy revet mozzarella
  • olie
  • 1 spsk Oregano
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • olie til stegning
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 750 g kartofler
  • 500 g knoldselleri, pastinak el. persillerod
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 ds hakkede flåede tomater
  • 2 ds kidney bønner
  • 150 g cheasy revet mozzarella
  • olie
  • 1 spsk Oregano
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • olie til stegning
Instruktioner
Mos
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Rodfrugter og kartofler skrælles og skæres i mindre stykker. Kog dem i usaltet vand til de er møre ca. 15-20 minutter. Mos det til en grov mos sammen med salt og lidt peber. Du kan evt. tilsætte lidt mælk eller lidt af koge vandet, for en mere lind mos.
Bønnesauce
  1. Hak og svits løgene i lidt olie. Tilsæt. hvidløg, flåede tomater og kidney bønner. Kog op og lad simre 15 minutter. Smag til med krydderier.
  2. Bønnesaucen hældes i et ildfast fad og mosen fordeles over. Drys med revet ost.
  3. Kom fadet i ovnen i ca. 15 minutter til osten er gylden.
Recipe Notes

Pris pr person: 11-12 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*