Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 450 g friske rødspættefileter
- 1 æg
- 100 g fuldkornsmel
- 50 g rasp
- salt og peber
- 500 g knoldselleri, pastinak eller persillerod
- 750 g kartofler
- 2 spsk olie
- krydderier til fritterne – jeg brugte salt og timian
- lidt smør eller olie til stegning
- citronsaft og remoulade
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 160 grader varmluft
- Skræl knoldselleri og kartofler, og skær det ud i passende stave. Vend stavende med olie og krydderier.
- Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 30 minutter – vend fritterne undervejs. Herefter skruer du ovnen op på 220 grader og bager fritterne 20-30 minutter til de lækre og (halv)sprøde, vend fritterne jævnligt.
- Fiskefiletterne paneres først i æg og derefter i en blanding af grahamsmel, rasp og salt og peber
- Steg fiskene 2 minutter på hver side ved jævn varme
- Servér fisk og fritter med citronsaft og lidt dyppelse.
Recipe Notes
Pris pr person: ca. 17 kr
Del denne opskrift