Hjemmelavet rødkål

Print Recipe
Hjemmelavet rødkål
Region Dansk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg rødkål
  • 2 spsk smør eller andefedt
  • 2 æbler revet
  • 1 øko appelsin både skal og saft
  • 1,5 dl eddike
  • 150 g sukker
  • 3 laurbærblade
  • 2 kanelstænger
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Region Dansk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg rødkål
  • 2 spsk smør eller andefedt
  • 2 æbler revet
  • 1 øko appelsin både skal og saft
  • 1,5 dl eddike
  • 150 g sukker
  • 3 laurbærblade
  • 2 kanelstænger
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Snit rødkålen i strimler. Opvarm smør eller andefedt i en gryde og svits rødkålen ca. 5 minutter.
  2. Tilsæt revet æble, appelsinskal, saften fra en hel appelsin, eddike, sukker og krydderier, og lad kålen simre i ca. 20-25 minutter. Rør undervejs.
  3. Fjern laurbærblade og kanelstænger, og smag til med salt og peber.
  4. Servér kålen med det samme eller stil på køl til senere brug.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*