Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 100 g hvide bønner, tørrede
- 200 g bacon i tern
- 1 tsk timian
- 2 løg i tern
- 1 peberfrugt i tern
- 1 squash i tern
- 1 ds hakkede tomater
- 0,5 liter vand
- 1 bouillonterning f.eks. grøntsag
- 3 spsk citronsaft
- salt og peber
- olie til stegning
- 1 pk fuldkornsbaguettes
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skyl og udblød bønnerne i 10-12 timer, hæld vandet fra. Skyl dem og kog dem i letsaltet vand i 60 minutter. Hæld vandet fra og stil bønnerne til side.
- Steg bacon sprødt på en pande og drys det med peber og timian. Stil til side.
- Vask og skær løg, peberfrugt og squash i tern. Svits grøntsagerne i lidt olie i en stor gryde.
- Tilsæt vand, hakkede tomater, citronsaft samt bouillonterning, og lad det simre i 30 minutter.
- Tilsæt bacon og bønner, og lad suppen simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- Server med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes
Pris pr person: 9-10 kr