Hamburgerryg med kartofler, blomkål og aspargessauce

Print Recipe
Hamburgerryg med kartofler, blomkål og aspargessauce
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Antal personer
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Antal personer
Instruktioner
Hamburgerryg
  1. Læg hamburgerryggen i en gryde, og dæk den med kold vand,
  2. Kog hamburgerryggen ved svag varme under låg i ca. 25 minutter. Tag gryden af varmen og lad hamburgerryggen hvile i kogevandet i ca. 30 minutter.
Tilbehør
  1. Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand til de er møre, ca. 15-20 minutter alt efter størrelse.
  2. Blomkål vaskes grundigt og skæres ud i mindre buketter. Blomkålsbuketterne koges i 5-6 min. i letsaltet vand, tages op og holdes lune.
Aspargessauce
  1. Opvarm fedtstof i en gryde. Tilsæt mel og rør melet ud i fedtstoffet, så det ikke klumper.
  2. Tilsæt lidt efter lidt vandet fra aspargessnitterne. Når det er brugt op, tilsætter du kogevand fra hamburgerryggen lidt ad gangen indtil saucen har en passende konsistens. Kog saucen i ca. 5 minutter,
  3. Tilsæt aspargessnitter, og smag saucen til med salt, peber og citronsaft. Vandet fra hamburggerryggen indeholder en del salt, så hold igen med saltet.
  4. Server hamburgerryg med kartofler, blomkål og aspargessauce.
Recipe Notes

Pris pr person: 13 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*