Juleknækbrød

Print Recipe
Juleknækbrød
Region Bagværk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g 5-kornsblanding el. knækbrødsblanding
  • 150 g hvid hvedemel (fuldkorn)
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk salt
  • 1 dl smagsneutral olie
  • 3 dl vand
Region Bagværk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g 5-kornsblanding el. knækbrødsblanding
  • 150 g hvid hvedemel (fuldkorn)
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk salt
  • 1 dl smagsneutral olie
  • 3 dl vand
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  3. Tilsæt olie og vand, og saml dejen.
  4. Del dejen i to, og rul hver enkelt dejklump ud mellem to stykker bagepapir penslet med lidt olie. Rul dejen ud i den tykkelse du ønsker de knækbrød skal have.
  5. Læg dejpladerne på hver deres bageplade med bagepapir. Skær knækbrød ud i firkanter inden du putter dem i ovnen.
  6. Bag dem i ovnen ca. 15 minutter til de er sprøde og gyldne.
  7. Lad dem køle af og opbevar dem herefter i en lufttæt beholder.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*